Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El projecte d'ocupació juvenil Fit4Jobs arriba a la recta final

Posted on 27/07/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Alumnes del Fit4Jobs visitant un espai de coworking
Alumnes del Fit4Jobs visitant un espai de coworking

El programa europeu de foment de la ocupabilitat, Fit4Jobs, ha entrat en la seva recta final. Es tracta d'una iniciativa que arriba de la mà del Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i de la multinacional Everis. 29 alumnes finalitzaran la primera edició del projecte.

El mercat laboral demanda professionals formats en l'àmbit de la tecnologia i aquesta necessitat està lluny de ser coberta. Fit4Jobs vol reorientar la trajectòria formativa dels i les joves cap a l'àmbit TIC per donar resposta a la demanda i, encara més important, millorar les seves oportunitats laborals. Durant les darreres setmanes, quasi una trentena de joves han estat formats en programació amb llenguatge Java i gestió de bases de dades. A més, la formació també inclou competències transversal.

La primera edició del Fit4Jobs està a punt de finalitzar. Es preveu que la inserció laboral dels i les seves participants sigui un èxit complert. Everis, multinacional partner del projecte, s'ha compromès a contractar a 22 d'aquests joves un cop finalitzi el procés formatiu. Dos joves més ja han començat a treballar i el programa està buscant opcions per la resta.

En el següent reportatge, parlem amb alumnes, professors i col·laboradors del Fit4Jobs per conéixer de primera mà, com està transcorrent el projecte.

 

 

La Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat coordina el Fit4jobs a Catalunya. També hi participen empreses del sector TIC que preveuen la contractació dels alumnes que superin la formació. És el cas de la multinacional Everis. Fit4Jobs està impulsat per la Asociación Comunidad de Redes de Telecentros i finançat per la Comissió Europea.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.