Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Joves, emprenedoria i connectivitat, eixos de l'e-week

Posted on 10/04/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
e-week 2015, setmana digital a Vic
e-week 2015, setmana digital a Vic

Vic acollirà del 13 al 17 d'abril l'onzena edició de la Setmana digital e-week. El programa inclou conferències, taules rodones, diàlegs i networking. L'educació i l'ús que fan de les TIC els/les joves centraran l'atenció de gran part dels actes, però també hi haurà espai per parlar sobre la tecnologia relacionada amb l'emprenedoria i el món de l'empresa.

L'Aula Magna de la UVic acollirà els primers actes de la setmana digital de Vic. Serà dilluns 13 d'abril a partir de les 9.30 hores. La presentació anirà a càrrec del rector, Jordi Montaña, acompanyat de representants de totes les facultats de la Uvic, i tot seguit Dolors Reig, psicòloga social i professora col·laboradora de la UOC, oferirà la conferència “Joves connectats, oportunitats i riscos”.

Les conferències i taules rodones sobre joves, connectivitat i emprenedoria seguiran durant tota la setmana, oferint, segons els seus promotors, “una combinació d'experts locals i internacionals per abordar la reflexió d'una manera integral”. Així, hi participaran, entre altres, el periodista i cap de continguts d'El Periódico, Saül Gordillo; el consultor i fundador de Roca-Salvatella, Genís Roca; la periodista i corresponsal, Rosa M. Calaf; o el membre del Grup de recerca JOVENTIC (UAB-URV), Joel Feliu.

La Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (Uvic-UCC) organitza l'e-week, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vic, Creacció, el Centre d'Integració Tecnològica de Vic i el BBVA.

Per a més informació podeu consultar el programa.