Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Els espanyols s'han gastat 5.000 milions d'euros en reparar el seus smartphones

Posted on 06/10/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Smartphone amb pantalla trencada
Smartphone amb pantalla trencada

Una enquesta assegura que des de la introducció dels smartphones a la nostra vida quotidiana, a l'any 2007, els espanyols s'han gastat al voltant de 5.000 milions d'euros en reparar o substituir els seus telèfons intel·ligents. Es tracta d'un estudi fet per Square Trade, un programa online de protecció de mòbils i aparells electrònics.

Cada usuari espanyol s'ha gastat una mitjana de 228 euros en els darrers 7 anys en reparar el seu smartphone. Espanya, amb quasi 22 milions de propietaris de mòbils, és un dels països europeus que més gasta en reparacions. De fet, segons l'enquesta, el 39% dels propietaris d'un smartphone ha causat danys al seu aparell durant els darrers 24 mesos.

El 49% dels accidents amb smartphones tenen lloc a la llar. Entre les formes més habituals de danys hi ha els que han oblidat el seu telèfon al sostre del cotxe i l'han posat en marxa (15%), els que han ficat el telèfon dins de la rentadora (6%), els que l'han trencat mentre veien alguna competició esportiva (15%) o als que li ha caigut algun cop a través del WC.

Per sexes, els homes són un 18% més propensos a trencar el seu telèfon. L'edat també influeix ja que, segons l'enquesta, els menors de 45 anys són un 38% més propensos a espatllar el seu mòbil. Com a dades curioses, l'estudi rebel·la que quan hi ha mascotes a casa, la probabilitat de que els aparells pateixin danys augmenta un 33%.

Aquí teniu una infografia amb aquestes i més dades.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.