Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Internet of Things: Tendencias de presente y futuro

20/01/2016
de 19:00 a 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Internet of things
Internet of things, for Tumitu Design. 2015. Source: Flickr. Licence: BY-SA

Des de fa diversos anys, les consultores tecnològiques i de màrqueting digital inclouen al "Internet de les coses" cada vegada que anuncien els seus Top 10 de tendències de futur. Les seves prediccions ens parlen de milions de dispositius connectats que generaran encara més grans quantitats de dades i de canvis disruptius en la forma de fer negocis o en com es comunicaran les empreses amb les persones.

 

L'Internet de les Coses és una realitat i una oportunitat, no només per generar nous productes i serveis valuosos, sinó a més, per fomentar una innovació que transformi les nostres vides i ens mostrin noves formes d'usar les dades per optimitzar molts dels nostres hàbits i formes de viure. Perquè, com pot generar impactes en el treball -o en l'economia- el connectar coses a Internet? Aquí entra en joc un element central de l'IOT, el Big Data, entès com aquell conjunt de tecnologies i plataformes que possibiliten no només la recol·lecció de grans volums de dades, no estructurats, altament heterogenis, pertanyents a suports molt diferent ... sinó obtenir coneixement d'ells, gràcies a la combinació del Big Data amb aquells processos i sistemes coneguts com Data Science.

Els professors de The Valley DBS, Xavier Capellades, Head of New Products en Telefonica Innovation i Marc Pous, CEO & IOT Giant @ thethings.iO, debatran sobre el present i futur de l'Internet of Things, de com afecta a diferents sectors, a les marques, a la presa de decisions de compres o als mitjans de pagament. És necessari fer registre previ.

Detalls del curs

Date: 
Wednesday, 20 January, 2016 - 19:00 to 20:00
Price: 
Gratuït
Place:
Mobile World Centre
Carrer de Fontanella, 2 Barcelona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.