Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Forma't en competències digitals a l'Alta Ribagorça amb l'ACTIC

From 19/10/2020 - 08:30
to 05/02/2021 - 15:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
ACTIC
ACTIC. Licence: BY

El Telecentre de l'Alta Ribagorça engega la formació de competències digitals basades en el model d'acreditació ACTIC. Les formación seran en línia a través de la plataforma Moodle. 

El programa formatiu està format per un conjunt de temaris, qüestionaris i activitats que ajuden a assimilar les competències digitals que defineix el model d’acreditació que promou la Generalitat de Catalunya, amb possibilitat d’optar a l’obtenció dels nivells bàsic i mitjà d’acreditació ACTIC.

Durant el calendari de cada curs, els i les participants disposaran de suport en línia a través d'aquesta plataforma, i a més, hi ha la possibilitat de realitzar consultes de forma presencial amb cita prèvia. Per obtenir l'acreditació, és necessari presentar-se a les proves oficials d’un dels nivells complets del model d’acreditació ACTIC, que promou la Generalitat. 

Cal formalitzar la inscripció contactant amb el telecentre mitjançant correu electrònic (telecentre.ar@ccar.ddl.net) o al telèfon (973 69 12 64)

 

Detalls del curs

Date: 
Monday, 19 October, 2020 - 08:30 to Friday, 5 February, 2021 - 15:00
Course type: 
virtual
Course level: 
intermig
Teacher: 
Carles Roca
Number of students: 
10
Price: 
10 € per competència i nivell, 40 € el nivell bàsic complert i 60€ el nivell mitjà complert.
Subsidy: 
50% de descompte per aturats, famílies nombroses i monoparentals, jubilats, estudiants i menors de 30 anys. Gratuïtat per a: Famílies amb ajuts socials (consultar condicions)
Course Manual: 
Creat pel mateix dinamitzador del centre
Place:
Aigüestortes, 12 Baixos El Pont de Suert
Attachments: