Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Curs "Mailchimp: gestió de comunicacions, e-mail màrqueting i enviament professional de newsletters" a Cardedeu

From 27/05/2014 - 17:30
to 03/06/2014 - 17:30
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
MailChimp
MailChimp

Mailchimp és una potent eina per dissenyar i gestionar les nostres pròpies campanyes d’e-mail màrqueting amb un resultat professional.

Mailchimp és una potent eina per dissenyar i gestionar les nostres pròpies campanyes d’e-mail màrqueting amb un resultat professional. Facilita la creació de newsletters, la integració amb les xarxes socials, l’administració dels subscriptors i el seguiment dels resultats, tot de forma gratuïta.

Temari: e-mail marqueting (Màrqueting per correu electrònic, Plantejament de la newsletter, aspectes a tenir en compte, Elements de disseny per crear una newsletter efectiva, Subscripcions i enviaments, Com mesurar l’èxit d’una campanya). Mailchimp (Gestió de newsletters amb Mailchimp, Crear llistes de distribució, Gestionar els contactes, Dissenyar i enviar una campanya, Crear plantilles corporatives, Gestió de las estadístiques.

Requeriments: cal que els participants portin l’ordinador portàtil amb connexió Wi-Fi i ratolí amb rodeta. Cal coneixements bàsics de l’ús de l’ordinador. Navegador: Internet Explorer 9 y superiores, Mozilla Firefox 3 y superiores, Google Chrome, Safari. (Es recomana Mozilla Firefox, Chrome o Safari – darreres versions). Tenir instal·lada la darrera versió de Flash Player. http://get.adobe.com/es/flashplayer/. Paper i llapis per si volen prendre apunts

Lloc: Sala d’actes de la Biblioteca de Cardedeu

Detalls del curs

Date: 
Tuesday, 27 May, 2014 - 17:30 to Tuesday, 3 June, 2014 - 17:30
Course type: 
presencial
Course level: 
intermig
Teacher: 
Marta Aguiló
Price: 
24
Place:
Biblioteca Marc de Vilalba
carrer del doctor Klein, 101 Cardedeu