Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El Dia de la Llibertat de Programari, a Catalunya

Posted on 10/09/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Participa al Dia de la Llibertat de Programari!
Participa al Dia de la Llibertat de Programari!

Barcelona i La Palma de Cervelló tornen a acollir activitats en el marc del Dia de la Llibertat de Programari (Software Freedom Day). Enguany se celebra la desena edició d'aquesta diada, que pretén donar a conèixer els beneficis d'utilitzar programari lliure d'alta qualitat en educació, a les administracions, a casa i als negocis.

L'organització sense ànim de lucre Software Freedom International coordina la celebració del Software Freedom Day arreu del món. A la seva plana web trobem un mapa amb les activitats que es realitzaran a tots els continents.

La Konfraria de la Vila del Pingüí i Caliu (Associació d'Usuaris i Usuàries de GNU/Linux en Llengua Catalana) seran les encarregades de portar aquesta diada a Catalunya.

La primera organitzarà xerrades, tallers, diferents paradetes amb demostracions, una Linux install party i un sopar de germanor a diversos espais de La Palma de Cervello: el Teatre Aliança Palmarenca, la Biblioteca Municipal, el Punt TIC i el Cafè de l'Aliança. La jornada tindrà lloc el divendres 20 de setembre.

 

Caliu agafarà el relleu el dia següent, dissabte 21 de setembre, tot organitzant una jornada al Centre Cívic Les Corts de Barcelona (C/ de Dolors Masferrer i Bosch, 33-35). De 10.00 a 19.00 hores, hi haurà diferents tallers i un fòrum obert sobre programari lliure.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.