Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Descobreix què va passar a l'Spark en imatges!

Posted on 03/06/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge de la cloenda d'Spark, el Congrés Mundial de Telecentres
Imatge de la cloenda d'Spark, el Congrés Mundial de Telecentres

El 4t Congrés Mundial de Telecentres - Spark va aplegar la setmana passada a 1200 persones a Granada. Gestors, dinamitzadors, responsables de xarxa, empreses i un gran ventalls de perfils professionals que durant dos dies van debatre sobre el present i el futur dels telecentres al tot el món.

Sostenibilitat, innovació, ciutadania, mobilitat, futur... Van ser algunes de les paraules més repetides en les 48 hores de l'Spark, el Congrés Mundial de Telecentres que va tenir lloc els dies 28 i 29 de maig a Granada.

Spark ha servit per a visibilitar la funció i objectius dels telecentres més enllà de les pròpies parets dels telecentres. El hashtag #Spark13 va ser trending topic durant els dos dies del Congrés i les ponències van ser seguides àmpliament per streaming. La organització d'Spark s'ha mostrat molt satisfeta pel resultat i funcionament de la trobada. El director executiu de Telecentre.org, Miguel Raimilla, es va reconèixer com un "convençut de que les xarxes de telecentres" i va afegir que "si millorem la nostra col·laboració ens convertirem en el canal de distribució de serveis més gran del planeta".

També va destacar la presència de Catalunya a l'esdeveniment. La marca "Catalonia, country of innovation" es va presentar amb un stand i com a reflex de la important aposta del territori per a la innovació. El Govern de la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona, la Mobile World Capital, la Xarxa Punt TIC, l'Associació per a Joves Teb, Neàpolis, el Citilab i la Fundació Esplai van donar a conèixer els seus projectes i activitats a un públic internacional.

A continuació, podeu consultar l'àlbum de fotografies que l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC va recollir durant les dues jornades i veure, de primera mà, tot el que va passar a Spark. 

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.