Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Compartint experiències sobre aplicacions mòbils als municipis

Posted on 20/02/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Jornada Cityapps. Fotografia de Localret
Jornada Cityapps. Fotografia de Localret

Dimarts 19 de febrer ha tingut lloc a Sant Feliu de Llobregat la jornada Cityapps, la ciutat al mòbil, que ha esat un punt de trobada per a l'administració pública i empreses que desenvolupen tecnologia mòbil per a ajuntaments catalans. A la plana web de Localret han publicat la crònica d'aquest esdeveniment.

Prop d’un centenar de tècnics locals, polítics i representants d'empreses que desenvolupen productes i serveis basats en la innovació han compartit experiències sobre les aplicacions de les tecnologies mòbils als municipis, a la jornada “Cityapps, la ciutat al mòbil”. La primera part de la trobada s'ha centrat en contextualitzar el panorama actual de les aplicacions mòbils als municipis des de l’òptica de diverses empreses que ja ofereixen productes i treballen amb ajuntaments catalans. En una segona part, els protagonistes han estat els representants dels ajuntaments de Barcelona, Girona i Viladecans, així com del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.

Aquesta jornada ha estat organitzada per Localret, amb el suport del Centre Tecnològic (CTecno) i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, i ha format part de les activitats del  Tecnoweek, que és una de les iniciatives que es realtza com a actes previs a la celebració del Mobile World Congress (MWC), que acull la ciutat de Barcelona del 25 al 28 de febrer.

Localret ha publicat una crònica de la jornada a la seva plana web. Allà trobareu informació sobre els projectes que sh'hi van presentar i del desenvoupament de la trobada.