Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Concurs europeu de bones pràctiques i experiències en inclusió digital

Posted on 17/07/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Win a Trip to Unite IT Conference
Win a Trip to Unite IT Conference

Realitzeu alguna bona pràctica, teniu alguna col·lecció de recursos o heu promogut alguna experiència a nivell nacional o regional en l'àmbit de la inclusió digital? Telecentre-Europe i Unite-IT us conviden a presentar-la a través del seu portal i a aconseguir una estada a Belgrad el 24 i 25 de setembre.

Totes les persones que enviÏn com a mínim un recurs d'inclusió digital, una bona pràctica o una política, i que sigui aprovat per l'equip de Unite-IT, tindran dret a l'allotjament gratis durant la Conferència Anual de Telecentre-Europa, que es celebrarà a Belgrad els dies 24 i 25 de setembre de 2015. De forma addicional, els guanyadors del concurs tindran una recompensa de 300 euros per a fer front a les despeses del viatge.

Les aportacions s'han de realitzar en anglès i la data límit per a participar al concurs és el dia 21 d'agost. Podeu trobar més informació sobre la crida al Portal de Unite-IT i a les bases del concurs.

Unite-IT és una xarxa informal de professionals especialitzats en inclusió digital (professors i formadors, experts, professionals, empresarials, polítics, acadèmics) destinada a unir Europa a través de l'apoderament digital. És un espai de col·laboració que convida als seus membres a participar en un diàleg obert, compartir experiències i recursos, construir contactes entre els uns als altres i crear aliances.