Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vídeo de la cloenda del 6è Congrés de la Gent Gran

Posted on 18/10/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Cloenda del 6è Congrés Nacional de la Gent Gran
Cloenda del 6è Congrés Nacional de la Gent Gran

El passat 7 d'octubre es va posar el punt i final al 6è Congrés Nacional de la Gent Gran amb una jornada de cloenda al Citilab de Cornellà de Llobregat. Després d'un any, es van poder recollir els fruits de les sessions de treball i de les trobades a través a la publicació del manifest del Congrés.

L'acte va comptar amb la participació del president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla i la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila; així com de la secretària de Polítiques Familiars i drets de Ciutadania, Carme Porta, el secretari d'Acció Ciutadana, Josep Maria Civis, i, per últim, el director del Pla General de Ciutadania, Marc Rius. 

La Xarxa Punt TIC ha col·laborat de forma activa en el procés participatiu del congrés. Durant els últims mesos, nombrosos punts, distribuïts per tota la geografia catalana, han organitzat  tallers adreçats a la gent gran. Algunes d'aquestes sessions van tenir lloc a l'Òmnia de l'Associació de Veïns de Pomar (a Badalona), al CTC de Manlleu o a la Fundació Televall (a Ribes de Freser).

A més, la Xarxa Punt TIC va posar en funcionament la Wiki de la Gent Gran. Es tracta d'una eina de treball adreçada als dinamitzadors/es de la xarxa i altres especialistes per a que puguin compartir i generar recursos per ser utilitzats als punts. A més, la wiki ofereix informacions i activitats d’interès per la Gent Gran amb l’objectiu d’acostar les TIC a aquest col·lectiu i que s’integrin plenament a la societat del coneixement.

A continuació, pots veure un vídeo que resumeix en imatges la jornada de cloenda.

Si vols ampliar aquesta informació i conèixer més coses sobre el congrés pots consultar el bloc oficial del 6è Congrés Nacional de la Gent Gran.