Foto de perfil
Territori d'actuació
Baix Llobregat i Província de Bacelona

Educador, dinamitzador, formador i consultor en l'ús de les TIC, imparteixo cursos i sessions per adults, infants, joves, associacions, i col·lectius en risc d'exclusió.

Etern aprenent, atent a conèixer i descobrir noves coses, redescobridor de la sopa d'all. Tot està inventat i tot està per fer !

He fet de tècnic informàtic, de programador, integrador d'aplicacions i molt especialment de formador i dinamitzador TIC.

Dinamitzador del punt TIC del Punt Òmnia a la Fundació Marianao, a Sant Boi del Llobregat, del 2008 al 2017. Ara mateix treballant al la cooperativa COLECTIC com a suport tècnic a entitats i persones i com a dinamitzador TIC.

Sóc un dels socis fundadors de Frikigames, un projecte cooperatiu d'integració social a través dels jocs de taula, d'aplicació de processos de gamificació i de promoció de la cultura del joc, i també de l'Associació de Professionals de la Dinamització Social Digital, entitat que neix amb l’objectiu de dignificar, reconèixer i promoure la figura del dinamitzador social digital.

Experteses

Alfabetització digital
He fet més de 100 cursos d'alfabetització digital amb col·lectius especialment vulnerables (persones grans, persones amb malaltia mental, joves en situació d'abandonament escolar, persones privades de llibertat). Malgrat que vivim en la societat del coneixement, la bretxa digital és quelcom ben present i que segueix deixant esquerdes importants. Cal lluitar per evitar que els avenços tecnològics no deixin desconectada a una part important de la societat.
Desenvolupament web
Creació i gestió de pàgines web, blocs, gestors de contingut virtual, i suport associatiu en la presència a internet.
Formació bàsica
Formació bàsica en diferents eines i àmbits com ara ofimàtica, edició digital d'imatges, creació audiovisual, continguts multimèdia, etc.
Scratch
Tallers per a petits i grans d'introducció a Scratch. Jornades temàtiques, Mini GameJams temàtiques, campus d'estiu tecnològics i dinamitzo un club de codi.
Innovació social digital
Tallers, acompanyament i consultoria en la creació d'estratègies d'innovació a través de les TIC per a entitats, en especial en l'àmbit de l'educació i la transformació social.
Robòtica Creativa
Tallers de robòtica educativa, crèdits de diversificació curricular amb IES, introducció a Arduino, Campionats i activitats amb Lego Mindstorms, Zowi, printbots, etc
Seguretat en xarxa
Tallers i xerrades per a grups de pares i mares, mestres i directors d'escoles i instituts sobre ciberassetjament i seguretat a internet, membre de diferents grups de treball dins l'àmbit educatiu de seguretat en les TIC.
Usos mòbils
Sessions d'introducció als smartphones per a gent gran, tallers i cursos de creació d'Apps, tallers de marketing online a través del mòbil
Impressió 3D
Muntatge i configuració d'impressores 3d (Prusa i3 i derivats), tallers d'introducció a la impressió i disseny 3D, maker club i fablab.