Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Càpsules sobre l'analítica web i el comerç electrònic, a Girona Emprèn

Posted on 31/10/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Girona Emprèn
Girona Emprèn

Girona Emprèn organitza durant el mes de novembre dues noves càpsules TIC que tractaran el comerç electrònic, l’analítica web i els anuncis en cercadors.

La càpsula sobre els conceptes bàsics per obrir un comerç electrònic tindrà lloc el 8 de novembre de 9.30 a 12.00 hores. S'hi farà un repàs de les bases que cal tenir en compte en crear aquesta mena de negocis a la xarxa, des del domini a noves situacions que es viuen a l’entorn d’aquest nou entorn com ara els traspassos de negocis online.

El dia 22 de novembre, de 9.45 a 13.00 hores, es farà la segona càpsula en què es treballaran dues eines molt útils a l’hora d’implantar l’estratègia de màrqueting a la xarxa com són Google Analytics i Google Adwords. La primera de les eines és un servei gratuït que permet tenir unes estadístiques molt acurades sobre les visites que rep un lloc web mentre que la segona és el programa que utilitza el cercador Google per oferir la possibilitat a les empreses de fer el seu anunci en cerques de clients potencials.

Totes les activitats es realitzen al Centre d’Iniciatives Locals. Es tracta de sessions gratuïtes, però les places són limitades i, per tant, cal inscripció prèvia.

Trobareu més informació en aquest enllaç.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.