Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Fundació puntCAT t'anima a navegar en català

Posted on 03/07/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Campanya Navega en català de la Fundació puntCAT
Campanya Navega en català de la Fundació puntCAT

Que una persona utilitzi el català per accedir a Internet no és una acció individual, sinó que influeix en les estadístiques que mesuren la presència de les llengües a la xarxa. Per tant, navegar en català ajuda a generar més contingut en aquest idioma.

Amb la campanya Navega en català, la Fundació puntCAT pretén conscienciar els/les internautes perquè configurin els seus navegadors en català. Explica que la llengua configurada als navegadors és la que es té en compte a les estadístiques per mesurar la presència de cada idioma a Internet. Aquestes dades fan que una llengua sigui més o menys rellevant per a internautes, empreses i cercadors i incentiven o no el desenvolupament de continguts, productes i serveis.

A la plana web de la campanya, la Fundació puntCAT ofereix la possibilitat de configurar la llengua del navegador en un sol clic i demana la col·laboració de tothom en la difusió de la iniciativa. També sorteja un domini .cat entre la gent que se'n faci ressò a les xarxes socials.