Vine aquest divendres 22/10 a la trobada sobre accessibilitat i diversitat TIC | Punt TIC - 856

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
18 d'octubre - núm. 856

 
 
Premis DonaTIC 2021
 
Així van ser els Premis DonaTIC 2021
 

Coneixes les vuit dones guardonades als Premis DonaTIC 2021? Les guardonades van rebre els premis de la mà de persones referents del sector en un acte presencial al Cosmocaixa de Barcelona. Et mostrem un resum de la gala dels premisimpulsats per la Conselleria de Polítiques Digitals de la Generalitat

 
 
Accessibilitat, diversitat i bretxa digital
 
Parlem sobre Accessibilitat, diversitat i bretxa digital
 

El divendres 22/10 a les 10h ens trobem per a parlar sobre accessibilitat, diversitat i bretxa digital. Compartirem experiències i projectes amb Sistema Thead. Serà el divendres 22 d'octubre a les 10hInscriu-te aquí.

 
 
JdIS 2021
 
Torna la #JdIS!
 

Des de l'Oficina Tècnica i de Dinamització de la Xarxa Punt TIC estem molt emocionats/es d'anunciar que el proper 9 de desembre torna la #JdIS 2021 en format presencial. Ben aviat compartirem tots els detalls del programa, però t'animem que et guardis la data. També, es podrà seguir en línia.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Imatge Xarxa Participalab de Catalunya

Participa en la Xarxa ParticipaLab

Ets dinamitzador/a d’un Punt TIC? Pots participar en la Xarxa ParticipaLab, un projecte per definir els serveis de participació ciutadana que poden oferir els equipaments públics de Catalunya. Assisteix a les sessions virtuals i presencials que s'organitzaran properament.FiraGran 2017

La Xarxa Punt TIC i l'ACTIC presents a la 22º FiraGran

La FiraGran és el Saló de la Gent Gran de Catalunya que enguany se celebra del 27 al 29 d'octubre a Les Drassanes Reials de Barcelona. La Xarxa Punt TIC i l'ACTIC participarem amb un estand dins la fira. 
 
NOTÍCIES
 

Com configurar la privacitat dels navegadors

Com configurar la nostra privacitat als navegadors?

En el marc del CyberSecMonth (mes de la ciberseguretat), Internet Segura ens dona alguns consells per a les famílies sobre com configurar la nostra privacitat als navegadors

 

Videoconferències de tardor a la Xarxa Punt TIC

Forma't i coneix experiències innovadores amb Punt TIC

Aquesta tardor, des de l'Oficina Tècnica i de Dinamització hem preparat sessions virtuals formatives mensuals per a que puguis conèixer projectes innovadors, formar-te i compartir experiències amb altres membres de la xarxa. Apunta't!

 
 
 
AGENDA
 
 
Forma't online amb el Cibernàrium!
Del 16 de febrer al 31 de desembre [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC