Setmanari Punt TIC - núm. 681

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
18 de desembre - núm. 681

 
 
Dona jove escrivint a l`ordinador
 
Vols fer pràctiques amb ALL DIGITAL a Brussel·les?
 

La xarxa ALL DIGITAL busca una persona interessada a realitzar pràctiques d'assistent d'advocacia i recaptació de fons.  Es tracta de pràctiques remunerades durant cinc mesos a la seva seu de Brussel·les, Bèlgica. La beca mensual cobrirà transport local, un curs d'idiomes i esmorzars.

 
 
Cursos de competència digital a l`IOC
 
L'IOC ofereix cursos en línia del certificat COMPETIC 3
 

Una de les maneres d'acreditar competències digitals a Catalunya és el certificat COMPETIC. Compta amb tres nivells, equivalents als del certificat ACTIC. L'Institut Obert de Catalunya (IOC) ofereix formacions per assolir el nivell més alt d'aquest certificat: el COMPETIC 3. Matrícula: fins al 19 de desembre.

 
 
Foto de grup de totes les guanyadores del Premi Dona TIC 2017
 
Guanyadores del Premi Dona TIC 2017
 

El 14 de desembre ha tingut lloc la gala 12x12 Congress on s'ha realitzat un repàs del més rellevant que ha passat aquest 2017 en l'àmbit de les TIC a Catalunya i s'ha lliurat el Premi Dona TIC en les seves vuit categories. La periodista Mariola Dinarès ha estat destacada com a dona divulgadora. Voleu conèixer la resta de guardonades?

 
 
 
 
LA XARXA
 

Tast de tecnologia per a famílies, a Granollers

Tast de tecnologia per a famílies, a Granollers

Ens va arribant informació sobre les activitats que programen els Punt TIC al Nadal! La Biblioteca Roca Umbert de Granollers oferirà un tast de tecnologia, el 2 de gener de 2018. Serà una activitat que mostrarà als infants i les seves famílies les possibilitats de la placa Arduino per crear un projecte musical. Dinamitzadors i dinamitzadores Punt TIC a la 7a trobada ScratchEd Meetup

Hem participat en la 7a trobada ScratchEd Meetup

Dissabte 17 de desembre un grup de persones dinamitzadores TIC, mestres i educadores curioses per la tecnologia, la programació i la robòtica educativa han participat en la 7a trobada ScratchEd Meetup. Snap!, Scratch Challenge o l'Hora del Codi són alguns dels temes que s'hi han tractat. 
 
NOTÍCIES
 

Iniciativa Barcelona Open Data busca professionals per al projecte `Hackaton Dades X Dones`

Iniciativa Barcelona Open Data busca professionals per al 'Hackaton Dades X Dones'

Crear un prototip d'aplicatiu perquè les dones puguin tenir més oportunitats en l’economia de les cures. Aquest és l'objectiu del projecte que desenvoluparà Iniciativa Barcelona Open Data. Per poder-ho fer, cerquen un/a tècnic/a de la hackaton i una tècnica de gènere.

 
 
 
AGENDA
 
 
III Jornades CTecno: #TIC4life
19 de desembre, Auditori Imagina de l'edifici Mediapro, Barcelona [+info]
II campus tecnològic de Nadal d'Star Wars
Del 27 al 30 de desembre, Edukbits, Figueres [+info]
Videogame party
Del 28 al 29 de desembre, Centre Cívic Malgrat, Malgrat de Mar [+info]
Tast de tecnologia per a famílies
2 de gener, Centre Tecnològic i Universitari, Granollers [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC