Setmanari Punt TIC - núm. 679

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
04 de desembre - núm. 679

 
 
Lourdes Muñoz, presidenta de Dones en Xarxa
 
"Volem ser dones empoderades però no cal que siguem súperwoman"
 

Conversem amb la presidenta de Dones en Xarxa, Lourdes Muñoz, sobre l'última edició del congrés de dones que lideren el sector tecnològic #WomanLiderTIC, sobre la importància de donar visibilitat a les dones en aquest àmbit per engrescar les joves, sobre autoexigència i sobre tecnologia. No et perdis aquesta entrevista!

 
 
Portada de l`informe de posició sobre alfabetització mediàtica d`ALL DIGITAL
 
ALL DIGITAL destaca la importància de l'alfabetització mediàtica
 

La Xarxa ALL DIGITAL ha publicat un informe de posició sobre el paper de l'alfabetització mediàtica en la promoció dels valors europeus compartits i la inclusió social. Ofereix exemples de programes i projectes d'alfabetització mediàtica a tot Europa i proporciona recomanacions de política  en termes de finançament, reconeixement i promoció.

 
 
Grup de nominades i guanyadores dels European Ada Awards 2017
 
Pascale Van Damme, dona digital de l'any als Ada Awards
 

El 30 de novembre s'han lliurat els European Ada Awards, que reconèixen noies, dones i organitzacions que desenvolupen una tasca destacable en el món de les TIC. Pascale Van Damme, vicepresidenta i gerent general de Dell EMC Belux, ha estat la guardona com a dona digital de l'any, per la seva tasca animant les noies joves a apropar-se a les tecnologies.

 
 
 
 
LA XARXA
 

7a trobada ScratchEd Meetup Barcelona

Participa en la 7a trobada ScratchEd Meetup Barcelona!

La propera cita de la comunitat educativa Scratch de Barcelona serà el 16 de desembre. Aquesta trobada comptarà amb la participació dels dinamitzadors i dinamitzadores de la comunitat Créixer amb Robots de la Xarxa Punt TIC. Si ets dinamitzador/a i utilitzes Scratch o en tens interès, suma-t'hi!Sessió informativa sobre el programa Explorer, a Sant Feliu de Llobregat

Sessió informativa sobre el programa Explorer

Des de fa anys, Sant Feliu Innova participa en el programa de suport a l'emprenedoria Yuzz, que ara ha passat a dir-se Explorer. Ara estan engegant una nova edició i avui, dilluns 4 de desembre, organitzen una sessió informativa. La inscripció al programa està oberta fins al 8 de desembre. 
 
NOTÍCIES
 

Logotip de Donestech

Formació en violència de gènere, privacitat i seguretat digital

Donestech organitza el 16 i 17 de desembre un curs per ajudar a detectar violències i atacs masclistes a Internet, així com a desenvolupar estratègies individuals i col·lectives d'autodefensa i cura digital. S'adreça a dones políticament actives, activistes i defensores de drets humans, feministes i LGTBIQ.

 
 
 
AGENDA
 
 
12x12 Congress 2017
14 de desembre, Auditori Imagina de l'edifici Mediapro, Barcelona [+info]
Formació en violència de gènere, privacitat i seguretat digital
Del 16 al 17 de desembre [+info]
III Jornades CTecno: #TIC4life
19 de desembre, Auditori Imagina de l'edifici Mediapro, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC