Setmanari Punt TIC - núm. 678

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
27 de novembre - núm. 678

 
 
Foto amb les guardonades als European Ada Awards 2016
 
Les guanyadores dels Ada Awards 2017 es coneixeran el 30 de novembre
 

Organitzats en record d'Ada Lovelace, la primera programadora de la història, els Ada Awards volen premiar noies, dones i organitzacions destacades en l'àmbit de les TIC. Ja es coneixen les finalistes i el veredicte es farà públic aquest dijous, a Brussel·les.

 
 
Cartell del programa Explorer, nou nom de Yuzz
 
Nova convocatòria del programa Yuzz, que ara es diu Explorer
 

Aquest programa ofereix formació i mentoria a joves d'entre 18 i 31 anys per tal que puguin desenvolupar la seva idea de negoci innovador. Sant Feliu Innova i el Tecnocampus Mataró són dos dels 54 centres que acullen la iniciativa. La inscripció es pot realitzar fins al 8 de novembre de 2017.

 
 
#CoinnovemSabadell
 
Últims dies per participar a #CoinnovemSabadell!
 

Tens una idea innovadora per al desenvolupament urbà? Presenta-la a #CoinnovemSabadell de l'Ajuntament de Sabadell i guanya 2.000 euros! L'objectiu és detectar i recollir un conjunt valuós d’idees urbanes innovadores potencialment aplicables a la ciutat. Termini: 1 de desembre.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Primera trobada de l`equip de

S'engega un projecte europeu de formació digital per a persones migrades i refugiades

ALL DIGITAL ha iniciat un nou projecte anomenat The WELCOME Program. Tal com indica el títol, treballaran amb les persones nouvingudes: sol·licitants d'asil i refugiades. Com? A través de tallers informàtics creatius, que desvetllaran el seu potencial i fomentaran la inclusió.Dinamitzadors i referents de la Xarxa Punt TIC a la Jdis 2017

Suma't al Catàleg de persones expertes i referents de la Xarxa Punt TIC!

L'objectiu del catàleg és identificar i mostrar el potencial de les persones que formen part de la Xarxa Punt TIC. Es tracta d'una eina virtual, on els dinamitzadors/ores podeu crear la vostra fitxa, tot donant a conèixer la vostra experiència professional i coneixements. 
 
NOTÍCIES
 

iFest

La festa de la innovació iFest tindrà lloc el 30 de novembre

Organitzada per la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració d'Imagine, aquesta festa de la innovació, la ciència i la tecnologia comptarà amb quatre activitats diferents: Meet Inspiration, un espai de ponències, Virtual discovery i Dream BIG Challenge. Tindrà lloc el 30 de novembre, al Palau Sant Jordi, Barcelona.

 

EDhack Raval

T'atreveixes a hackejar l'educació?

L'EDhack Raval és un nou laboratori d'innovació educativa focalitzat en generar solucions i projectes a reptes educatius locals a través de la metodologia de la hackató. Aquest projecte es presentarà el 30 de novembre, a les 18.00 hores, a l’INS Milà i Fontanals, Barcelona.

 
 
 
AGENDA
 
 
iFest 2017
30 de novembre, Palau Sant Jordi, Barcelona [+info]
EDhack Raval
30 de novembre, INS Milà i Fontanals, Barcelona [+info]
12x12 Congress 2017
14 de desembre, Auditori Imagina de l'edifici Mediapro, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC