Setmanari Punt TIC - núm. 677

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
20 de novembre - núm. 677

 
 
Jornada de presentació: Informe de sortides professionals al sector de la fabricació digital
 
Quines sortides professionals hi ha en el món de la fabricació digital?
 

El 22 de novembre es donarà resposta a aquesta pregunta a una jornada organitzada per la Federació d'Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA), on presentaran l'informe sobre sortides professionals al sector de la fabricació digital per a joves en situació de risc d’exclusió. Serà a l'Edifici MediaTIC, de 10.00 a 13.30 hores.

 
 
Technovation 2018
 
Technovation 2018, inscripcions obertes!
 

Des de 2010, més de 10.000 noies de 78 països han participat en aquest programa d'emprenedoria i tecnologia, tot aprenent i aplicant les habilitats necessàries per resoldre problemes del món real a través de les TIC. La inscripció per a l'edició 2018 ja és oberta. A més de noies que hi vulguin participar, busquen mentores que les ajudin. Dinamitzadores Punt TIC, us hi animeu?

 
 
Bitbot.cat
 
Nova edició del curs de monitors/ores en programació i robòtica
 

La Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, en el marc del programa bitbot.cat, organitza una nova edició de la formació de programació i robòtica educativa adreçada a monitors/ores de lleure i persones dinamitzadores. Es realitzarà els dies 30 de novembre i 5, 12, 14 i 19 de desembre.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Inauguració del W!Lab de Viladecans

Voleu saber com va anar la inauguració del W!Lab de Viladecans?

Un laboratori de fabricació digital, equipat amb un set de realitat virtual, ordinadors per al disseny de prototips, impressores 3D i talladora làser, al servei de la ciutadania, sobretot dels i de les joves. Tot això i més és el W!Lab i així ho va explicar Joan Bassolas, director de la Fundació Ciutat de Viladecans, a l'acte d'inauguració del laboratori, que va tenir lloc el passat 10 de novembre.Presentació d`innovacions per a la inclusió social de la iniciativa Accelerating Change for Social Inclusion

YouRock, una de les innovacions sobre ocupació juvenil que es presentaran a l'esdeveniment ACSI

El 21 i 22 de novembre es presentaran a Barcelona diverses innovacions per a la inclusió social, en el marc de la iniciativa "Accelerating Change for Social Inclusion". Una d'elles serà la plataforma YouRock, una xarxa social laboral pensada per a joves. La cooperativa Colectic (abans el Teb) i la xarxa ALL DIGITAL van col·laborar en la creació d'aquest portal. 
 
NOTÍCIES
 

Taller d`iniciació a la programació: Jedi Academy

Taller d'iniciació a la programació: Jedi Academy

Factoría F5 i Simplon organitzen aquest taller gratuït en el marc de les jornades de la iniciativa "Accelerating Change for Social Inclusion", que es realitzen a Barcelona el 21 i 22 de novembre. Tindrà lloc el dimecres 21 de novembre, de 9.00 a 14.00 hores, a l'Ateneu de Fabricació de Les Corts. Els i les participants aprendran sobre Scracth i robòtica educativa.

 
 
 
AGENDA
 
 
Presentació d'innovacions per a la inclusió social de la iniciativa Accelerating Change for Social Inclusion
Del 21 al 22 de novembre, CaixaForum Barcelona [+info]
6a edició de Tech Experience Conference
22 de novembre, Antiga Fàbrica Damm, Barcelona [+info]
Aumentame EDU 2017
25 de novembre, Auditori Josep Irla, Girona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC