Setmanari Punt TIC - núm. 676

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
13 de novembre - núm. 676

 
 
Premi 12x12 Dona TIC 2017
 
Últims dies per participar al Premi 12x12 Dona TIC 2017
 

Vol reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic en l’àmbit de les TIC, així com divulgar referents de dones en l’àmbit de les TIC per fomentar les vocacions STEM (ciències, tecnologia, enginyeries i matemàtiques) en les més joves. Termini: 15 de novembre.

 
 
RoboCAT 2018
 
RoboCAT 2018 ja és en marxa
 

El Campionat de Robòtica de Catalunya 2018 començarà amb el torneig de Barcelona el 7 d'abril i finalitzarà amb la Gran Final el 5 de maig a Platja d'Aro. S'hi pot participar en equips de fins a quatre membres i un/a entrenador/a, en les categories: primària, secundària, adults. El període d'inscripció ja és obert i finalitzarà el 28 de febrer de 2018.

 
 
WomanLiderTIC 2017
 
Sabeu quines seran les ponents de WomanLiderTIC 2017?
 

La trobada, organitzada per Dones en Xarxa, tindrà lloc dijous 16 de novembre, a l'Edifici MediaTIC de Barcelona. Enguany aposta per la visibilització d'experiències i estratègies transversals, comptant tant amb emprenedores locals com amb líders internacionals. Voleu conèixer-les? Mireu-vos aquest enllaç!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Jornada 10è aniversari Citilab

10è Aniversari del Citilab, una trobada per la cocreació en innovació cultural

El passat 10 de novembre el Citilab va celebrar el seu 10è aniversari dins del marc de la setmana de la Cocreació de Cornellà. Per fer-ho, va omplir l'agenda del dia amb varietat d'activitats, alguns dedicats a la reflexió i la cocreació, com és el cas del LAB de cocreació en innovació cultural.Inauguració del W!Lab de Viladecans

Inauguració del W!Lab de Viladecans

Un laboratori de fabricació digital, equipat amb un set de realitat virtual, ordinadors per al disseny de prototips, impressores 3D i talladora làser, al servei del ciutadans. 
 
NOTÍCIES
 

Aumentame EDU 2017

Aumentame EDU 2017 tindrà lloc a Girona el 25 de novembre

L'Associació Espiral, Educació i Tecnologia organitza la sisena edició d'Aumentame EDU, amb la voluntat de divulgar l'ús de la realitat augmentada i virtual en l'educació, oferir models d'experiències rellevants i bones pràctiques que permetin conèixer les possibilitats que ofereixen aquestes tecnologies en l'àmbit educatiu.

 

CodeMob

Necessites recursos per impartir cursos sobre programació i dispositius mòbils?

En el projecte europeu Codemob han treballat durant dos anys amb l'objectiu de desenvolupar un pla d'estudis per impartir formació sobre coding i l'ús eficaç de dispositus mòbils en el marc dels telecentres o Punt TIC. Registra't al seu portal web i trobaràs tot el material que necessites!

 
 
 
AGENDA
 
 
Taller de formació i co-disseny de projectes d’innovació urbana
Del 13 al 14 de novembre, Biblioteca Vapor Badia, Sabadell [+info]
Smart City Expo World Congress 2017
Del 14 al 16 de novembre, Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
WomanliderTIC: Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC
16 de novembre, Edifici MediaTIC, Barcelona [+info]
Presentació d'innovacions per a la inclusió social de la iniciativa Accelerating Change for Social Inclusion
Del 21 al 22 de novembre, CaixaForum Barcelona [+info]
6a edició de Tech Experience Conference
22 de novembre, Antiga Fàbrica Damm, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC