Setmanari Punt TIC - núm. 675

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
06 de novembre - núm. 675

 
 
Part de la portada de la guia
 
m4social publica una guia per desenvolupar planes web, apps i continguts accessibles
 

Es va presentar a la jornada m4Social Day del 25 d'octubre, que es va centrar en l'accessibilitat digital. Es pot consultar online i recull exemples de bones pràctiques de disseny d’aplicacions mòbils i de planes web accessibles, així com recomanacions per elaborar continguts accessibles.

 
 
3a Setmana de la co-innovació. Font: Flickr de Citilab
 
El Baix Llobregat mostra el seu potencial innovador
 

Aquesta setmana el Baix Llobregat acull diferents accions, totes relacionades amb la innovació. Del 6 al 10 de novembre hi té lloc la 4a Setmana de la co-innovació; el Citilab de Cornellà celebra el seu desè aniversari amb un programa d'activitats del dia 6 al 12; i a Viladecans inauguren el 10 de novembre un laboratori de fabricació.

 
 
Wisibilízalas 2017
 
Wisibilízalas 2017 reivindica les dones que treballen en les TIC
 

El Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra convoca la segona edició del concurs Wisibilízalas, que anima a grups d'alumnes a crear planes web que donin a conèixer la carrera de dones locals contemporànies que treballin en l'àmbit de les TIC.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Can Muntanyola

Consulta la programació de novembre a Can Muntanyola!

Al Punt TIC de Can Muntanyola, a Granollers, tenen un programa d'activitats per a empreses i persones emprenedores ben interessant. Web 3.0, MailChimp, big data, protecció de dades, gamificació... són alguns dels temes que tractaran als seus tallers de novembre.Triangulum

Taller de formació i co-disseny de projectes d’innovació urbana

L'Ajuntament de Sabadell ha participat en el projecte Triangulum i ha generat una estratègia per implementar-lo a la ciutat, amb accions en els camps de la mobilitat, l'energia, les TIC, etc. El 13 i 14 de novembre, organitza un taller per aprofundir-ne amb l’ecosistema d’innovació local, comarcal i metropolità. 
 
NOTÍCIES
 

Accelerating Change for Social Inclusion

Presentació d'innovacions per a la inclusió social

Diverses  ciutats europees participen en el projecte Accelerating Change for Social Inclusion, per identificar reptes socials comuns, buscar respostes eficaces i escalables, i explorar la seva implantació en l’àmbit local. L'Ajuntament de Barcelona hi participa i el 21 i 22 de novembre organitza unes jornades per presentar iniciatives innovadores.

 

Formació en programació

Formacions en Front-end i Java per a joves en situació d'atur

Es tracta de cursos gratuïts amb un programa formatiu enfocat a l'ocupació, adreçats a joves d'entre 18 i 29 anys en situació d'atur i inscrits/es en la Garantia Juvenil.

 
 
 
AGENDA
 
 
4a Setmana de la co-innovació
Del 6 al 10 de novembre, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
Seminari "Eines web: El gestor de continguts"
Del 8 de novembre al 8 de desembre, en línia [+info]
Smart City Expo World Congress 2017
Del 14 al 16 de novembre, Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
WomanliderTIC: Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC
16 de novembre, Edifici MediaTIC, Barcelona [+info]
Presentació d'innovacions per a la inclusió social de la iniciativa Accelerating Change for Social Inclusion
Del 21 al 22 de novembre, CaixaForum Barcelona [+info]
6a edició de Tech Experience Conference
22 de novembre, Antiga Fàbrica Damm, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC