Setmanari Punt TIC - núm. 674

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
30 d'octubre - núm. 674

 
 
CodeMob
 
Finalitza Codemob, vols conèixer el projecte i els materials a la teva disposició?
 

Dos anys de treball, amb diferents grups de dinamitzadors/ores estan a punt de finalitzar. En el projecte CodeMob han treballat en el desenvolupament d'un nou pla d'estudis per impartir formació sobre coding i l'ús eficaç de dispositus mòbils a l'educació en el marc dels telecentres o Punt TIC.

 
 
Smart Pupils
 
Es tanca el projecte Smart Pupils: aquests són els seus èxits!
 

Collaborative Design for Smart Pupils ha arribat a la seva recta final. Dos anys després del seu inici, el programa ha servit per reflexionar sobre el model d'escola del futur. En aquest vídeo podràs veure un resum dels principals èxits, reconeixements i guardons que han rebut els i les seves participants!

 
 
Formació en programació
 
Formacions en Front-end i Java per a joves en situació d'atur
 

Es tracta de cursos gratuïts amb un programa formatiu enfocat a l'ocupació, adreçats a joves d'entre 18 i 29 anys en situació d'atur i inscrits/es en la Garantia Juvenil. Tots dos cursos començaran el 13 de novembre i tenen una durada de 14 setmanes, amb horari de 9.00 a 18.00 hores.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Laboratori de Fabricació de Viladecans

Inauguració de W!LAB de Viladecans

El divendres 10 de novembre, esteu convidats i convidades a la presentació del nou Laboratori de Fabricació de Viladecans. Serà a les 18.00 hores, al Centre de Recursos per a Joves de Can Xic de Viladecans (Parc de Can Xic, 1).Logotip del 10è aniversari del Citilab

El Citilab celebra els seus 10 anys de trajectòria, amb la Setmana de Cocreació de Cornellà

Del 6 al 12 de novembre, aquest laboratori d’innovació social i digital celebrarà el seu desè aniversari, amb un seguit d'activitats que volen mostrar tot el que hi pot trobar la ciutadania. 
 
NOTÍCIES
 

1st European Vocational Skills Week

II Setmana Europea de Competències Vocacionals

Pretén millorar l'atractiu i la imatge de l'educació i la formació professional, tot mostrant l'excel·lència, la qualitat i l'ampli ventall d'oportunitats. Se celebrarà del 20 al 24 de novembre i les organitzacions que vulguin estan convidades a organitzar un esdeveniment en el marc de la setmana.

 

4a Setmana de la co-innovació

Torna la Setmana de la co-innovació al Baix Llobregat

La 4a Setmana de la co-innovació tindrà lloc del 6 al 10 de novembre, a diversos espais del Baix Llobregat. Pretén reunir les organitzacions amb i sense ànim de lucre, els emprenedors/ores i el públic en general durant una setmana de diàleg i interacció per aconseguir aflorar iniciatives innovadores ciutadanes a la comarca.

 
 
 
AGENDA
 
 
Curs en Facility Management
Del 30 d'octubre al 22 de novembre, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
4a Setmana de la co-innovació
Del 6 al 10 de novembre, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
Seminari "Eines web: El gestor de continguts"
Del 8 de novembre al 8 de desembre, en línia [+info]
Smart City Expo World Congress 2017
Del 14 al 16 de novembre, Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
WomanliderTIC: Terceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC
16 de novembre, Edifici MediaTIC, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC