Setmanari Punt TIC - núm. 671

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
09 d'octubre - núm. 671

 
 
Nenes participant en una activitat de Code Club Catalunya
 
Webinar sobre com participar a l'Europe Code Week amb Code Club Catalunya
 

Del 7 al 22 d'octubre se celebra l'Europe Code Week, una iniciativa per apropar la programació i l'alfabetització digital a tothom. Des de Code Club Catalunya animen els Punt TIC a engegar el seu propi Code Club i a organitzar activitats en el marc d'aquesta campanya. Avui, 9 d'octubre, de 17.00 a 18.00 hores, podeu seguir el webinar on explicaran tot plegat.

 
 
Premi 12x12 Dona TIC 2017
 
Premi 12x12 Dona TIC 2017
 

El Premi 12x12 Dona TIC vol reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic en l’àmbit de les TIC, així com divulgar referents de dones en l’àmbit de les TIC per fomentar les vocacions STEM (ciències, tecnologia, enginyeries i matemàtiques) en les més joves. Termini: 15 de novembre. L'entrega de premis es farà durant el 12x12 Congress, el 14 de desembre a Barcelona.

 
 
#AllDigitalEU
 
Com es va viure l'All Digital Summit a les xarxes socials?
 

#AllDigitalEU ha estat l'etiqueta que s'ha fet servir a les xarxes socials per parlar de la trobada de la xarxa europea ALL DIGITAL, que hem acollit el 4 i 5 d'octubre a Barcelona. El hashtag tenia activitat des de setmanes abans de la jornada i a Twitter l'han emprat més de 7.500 persones i organitzacions. El matí del dimecres 4 va ser trending topic a Barcelona.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Bitbot.cat

Curs de monitors/ores en programació i robòtica educativa

La Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, en el marc del programa bitbot.cat, organitza una formació de programació i robòtica educativa adreçada a monitors/ores de lleure i persones dinamitzadores que vulguin introduir aquestes disciplines en les seves activitats.Grup d`alumnes i professorat el PFI 2016-2017 del Teb

Últimes places al PFI de manteniment informàtic del Teb

El curs s'adreça a joves de 16 a 21 anys que no han obtingut l'ESO i es troben en situació d'atur. Des del Teb els ofereixen la possibilitat de reincorporar-se al món educatiu tot formant-se en un sector amb molt de futur. Inclou 180 hores de pràctiques en empreses, entitats i comerços del sector tecnològic. 
 
NOTÍCIES
 

Portada de la plataforma Decidim.Barcelona

Es pot fer participació política per Internet? Vols aprendre i ensenyar a altres a fer-ho?

L'Ajuntament de Barcelona farà tallers per aprendre a ensenyar a altres persones o grups com dur a terme una participació política segura i privada a la plataforma Decidim.Barcelona. Si t'agrada la formació d'adults, estàs ajudant en processos de participació i et fas preguntes sobre les oportunitats i els reptes de les noves tecnologies envers la participació política, aquests tallers et poden interessar.

 

m4Social day 2017 - Les TIC per a tothom

Arriba una nova edició del m4Social Day

Tindrà lloc el 25 d'octubre, a l'Imagina Centre Audiovisual - MediaPRO, Barcelona. Se centrarà en l'accessibilitat digital, entesa com la possibilitat d’accedir als serveis, informació i coneixement que hi ha a la xarxa o d'utilitzar dispositius tecnològics com ordinadors, tauletes, telèfons i wearables. Per participar-hi cal omplir el formulari d'inscripció.

 
 
 
AGENDA
 
 
13a Volcànica
Del 20 al 22 d'octubre, Pavelló Firal d'Olot [+info]
m4Social Day 2017 - Les TIC per a tothom
25 d'octubre, Imagina Centre Audiovisual - MediaPRO, Barcelona [+info]
Curs en Facility Management
Del 30 d'octubre al 22 de desembre, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
Smart City Expo World Congress 2017
Del 14 al 16 de novembre, Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC