Setmanari Punt TIC - núm. 670

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
02 d'octubre - núm. 670

 
 
Logo ALL DIGITAL Summit
 
Ens veiem a l'ALL DIGITAL Summit!
 

Estem vivint dies intensos a Catalunya i costa seguir amb les activitats del dia a dia. Tot i així, des de fa mesos estem organitzant amb molta il·lusió l'ALL DIGITAL Summit i volem que les més de 200 persones inscrites pugueu trobar-vos i reflexionar sobre innovació social digital i la promoció de les competències digitals. Ens veiem dimecres 4 d'octubre a partir de les 8.30 hores a CaixaForum Barcelona (Av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8. Barcelona)!

 
 
Jornada
 
Com evolucionen el Programa CatLabs i la seva xarxa d'agents d'innovació social digital?
 

El passat dimecres 27 de setembre a l'Escola de l'Administració Pública de Catalunya va tenir lloc la Jornada "El programa CatLabs: Balanç i passos següents". Ha estat el moment de fer-ne una mica de seguiment dels pilots que han sorgit en resposta als reptes del camp d'innovació i de veure com ha evolucionat tant el Programa com la Xarxa fins ara.

 
 
Nenes participant en una activitat de Code Club Catalunya
 
Participeu a l'Europe Code Week amb les activitats de Code Club Catalunya!
 

Del 7 al 22 d'octubre se celebra l'Europe Code Week, una iniciativa per apropar la programació i l'alfabetització digital a tothom. Des de Code Club Catalunya animen els Punt TIC a engegar el seu propi club de codi i a organitzar activitats en el marc d'aquesta campanya de manera divertida i atractiva. Dilluns 9 d'octubre, de 17.00 a 18.00 hores, faran un webinar per oferir tota la informació.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Facility Management

Curs de Facility Management, al Citilab

FMIC i Citilab organitzen aquest curs, que es desenvoluparà del 30 d'octubre al 22 de desembre de 2017. Facility Management defineix la gestió integral d'edificis i serveis generals, tenint en compte totes les persones, espais, processos i tecnologies presents en una organització pública o privada.Logotip de la Fundació Pere Manel

La Fundació Pare Manel busca dinamitzador/a TIC

L'entitat gestiona el Punt Òmnia del Verdum i necessita cobrir la plaça de dinamitzador/a digital. Ofereix una jornada de 30 hores setmanals amb contracte d'un any, renovable. Termini per enviar el currículum: 6 d'octubre de 2017. 
 
NOTÍCIES
 

Logo IoT Catalan Alliance

Oportunitat per conèixer la feina de la IoT Catalan Alliance

La comunitat catalana de la Internet de les Coses participarà a l'IoT Solutions World Congress, que tindrà lloc a la Fira Barcelona de Gran Via del 3 al 5 d'octubre. Ho farà amb la jornada "Connecting to a Smart Future", on mostrarà els casos d'èxit més destacats dels seus membres.

 
 
 
AGENDA
 
 
ALL DIGITAL Summit 2017
Del 4 al 5 d'octubre, CaixaForum Barcelona [+info]
13a Volcànica
Del 20 al 22 d'octubre, Pavelló Firal d'Olot [+info]
Smart City Expo World Congress 2017
Del 14 al 16 de novembre, Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC