Setmanari Punt TIC - núm. 669

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
26 de setembre - núm. 669

 
 
Foto de grup dels dinamitzadors/ores que van participar en la JdIS 2017
 
La Jornada de la Internet Social 2017 en imatges
 

Un centenar de persones ens vam trobar el passat 21 de setembre a l'espai Calàbria 66, Barcelona, en una nova edició de la Jornada de dinamització de la Internet Social. En aquest àlbum de fotos podreu apreciar el bon ambient que hi va haver! Si us vau perdre la trobada, podeu veure l'emissió en streaming aquí.

 
 
L`etiqueta #JdIS va ser tendència durant el 21 de setembre, Jornada de la Internet Social
 
L'etiqueta #JdIS va ser tendència a Barcelona!
 

A les 11.33 hores del 21 de setembre ens avisaven que #JdIS estava sent tendència a Barcelona. I és que l'etiqueta de la Jornada de la Internet Social va treure fum al llarg de tot el matí de la trobada. 274 usuaris de Twitter van compartir 860 missatges amb el hashtag aquell dia i, tenint en compte les piulades dels dies anteriors i posteriors, en van ser més de 1.000.

 
 
Felicitats als i a les finalistes de l`ALL DIGITAL AWARDS 2017
 
Finalistes dels Premis ALL DIGITAL 2017
 

ALL DIGITAL ha donat a conèixer els/les tres finalistes per cada categoria dels seus premis. En la categoria de projecte en cooperació trobem Innova't, iniciativa catalana que busca la capacitació d'agents locals d'innovació social digital. L'acte de lliurament de premis tindrà lloc el 4 d'octubre a Barcelona, en el marc de l'ALL DIGITAL Summit.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Estratègia de comunicació

Millora la comunicació de la teva entitat amb el Teb

El Teb oferirà durant els mesos d'octubre i novembre dues formacions online reconegudes pel PFAVC i adreçades a entitats del tercer sector: el curs avançat de blogs i eines 2.0, i el curs de Comunicació 2.0.Jornada CatLabs a Barcelona el mes de març de 2017

Jornada del programa CatLabs: balanç i passos següents

El dimecres 27 de setembre tindrà lloc una jornada del programa CatLabs per fer balanç de les actuacions realitzades des de la seva aprovació, el novembre del 2016, i analitzar els passos següents. 
 
NOTÍCIES
 

Concurs d`idees innovadores per a reptes socials 2017

Concurs d'idees innovadores per a reptes socials 2017

La Xarxa d'innovació social del Vallès convoca la quarta edició del Concurs d'idees innovadores per a reptes socials. L'objectiu és "identificar, fer emergir i accelerar la posada en marxa d’idees innovadores que tinguin potencial de crear ocupació de manera sostenible i que es plasmin en una proposta inicial de projecte empresarial".

 
 
 
AGENDA
 
 
16a Diada de les TIC de Catalunya
28 de setembre, CosmoCaixa Barcelona [+info]
Curs Lightbot per a nens i nenes
29 de setembre, Mobile World Centre, Barcelona [+info]
ALL DIGITAL Summit 2017
Del 4 al 5 d'octubre, CaixaForum Barcelona [+info]
13a Volcànica
Del 20 al 22 d'octubre, Pavelló Firal d'Olot [+info]
Smart City Expo World Congress 2017
Del 14 al 16 de novembre, Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC