Setmanari Punt TIC - núm. 666

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
28 d'agost - núm. 666

 
 
Logo Punt TIC
 
Tornada de vacances amb dues jornades esperant-te!
 

Esperem que hàgiu passat unes bones vacances i vingueu amb les piles carregades per entomar la nova temporada que comença. Des de Punt TIC estem preparats/des per compartir amb vosaltres aquests mesos que tenim al davant amb propostes com la Jornada de la Internet Social o l'ALL DIGITAL Summit, i tot allò que pugui ser del vostre interès!

 
 
JdIS 2016
 
Jornada de dinamització de la Internet Social, 21 de setembre
 

Encara no t'has inscrit a la Jornada de la Internet Social? La comunitat Punt TIC ens trobarem el 21 de setembre, a Calàbria 66, Barcelona, i no hi pots faltar! Parlarem de les competències digitals i l’ocupabilitat, la figura dels agents dinamitzadors i formadors digitals, les vocacions STEM i la innovació social digital. Consulta el programa i fes la inscripció!

 
 
Foto de grup del TEAC 2016
 
ALL DIGITAL Summit, 4 i 5 d'octubre
 

Reunirà líders de xarxes i organitzacions que treballen per millorar les competències digitals de la ciutadania, amb la voluntat de compartir i aprendre els uns dels altres. La trobada es realitzarà al CaixaForum Barcelona, el 4 i 5 d'octubre. Les persones implicades en la Xarxa Punt TIC esteu convidades a participar-hi! Podeu fer la inscripció fins al 22 de setembre.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Recomana el Setmanari Punt TIC!

Recomana el Setmanari Punt TIC!

Cada setmana arribem a la teva bústia amb les novetats de la xarxa Punt TIC i també amb notícies destacades del sector i propostes que poden ser del teu interès. Si coneixes a algú a qui també li pugui interessar aquesta informació recomana'ls subscriure's al Setmanari Punt TIC!Publica a Punt TIC!

Publica al portal Punt TIC!

Explica'ns en primera persona quines activitats i propostes teniu al vostre Punt TIC per a aquest nou curs. Entra a la web de Punt TIC amb el teu usuari i contrasenya i clica a l'enllaç d'afegir contingut que trobaràs al teu perfil. Omple els camps disponibles i envia'l per a la seva publicació!JdIS

Suma't al Catàleg de persones expertes i referents de Punt TIC!

L'objectiu del catàleg és identificar i mostrar el potencial de les persones que formen part de la Xarxa Punt TIC. Es tracta d'una eina virtual, on els dinamitzadors/ores podeu crear la vostra fitxa, tot donant a conèixer la vostra experiència professional i coneixements.Punt TIC a les xarxes

Contacte i xarxes

Tens algun dubte o consulta? Vols estar al dia d'allò que fem o publiquem? Punt TIC el trobaràs també a Facebook, Twitter, LinkedIn i Youtube. Segueix-nos! I ja saps, que per a qualsevol dubte ens pots escriure per aquests canals o a través del correu electrònic oficina.tecnica@punttic.cat. 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC