Setmanari Punt TIC - núm. 664

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
24 de juliol - núm. 664

 
 
Smart City Expo World Congress
 
La convocatòria dels premis de l'Smart City Expo World Congress, oberta fins al 4 de setembre
 

L'Smart City Expo World Congress tindrà lloc del 14 al 16 de novembre, a la Fira de Barcelona de Gran Via. Al voltant del congrés, hi ha obertes dues crides: Una per poder presentar a l'esdeveniment solucions innovadores que ajudin a afrontar els reptes urbans, i l'altra per reconèixer i promoure projectes pioners que puguin millorar la vida de la ciutadania.

 
 
Design Thinking al projecte Collaborative Design for Smart Pupils
 
Un projecte de l'Institut Ernest Lluch, entre els 30 seleccionats per participar en SIMO EDUCACIÓN 2017
 

Convertir Sant Antoni en un barri "smart" a través del Design Thinking és l'objectiu de l'experiència que va presentar l'Institut Ernest Lluch a la convocatòria de SIMO EDUCACIÓN 2017. Dels 329 projectes participants, han estat seleccionats 30, que seran presentats a la comunitat educativa en el Saló de Tecnologia per a l'Ensenyament d'IFEMA.

 
 
JdIS 2016
 
Inscripcions obertes per a la Jornada de la Internet Social 2017
 

Les persones implicades en la Xarxa Punt TIC ens tornarem a trobar per compartir experiències i reflexionar sobre les competències TIC i l'ocupabilitat, la figura del dinamitzador/a digital, les vocacions STEM i la innovació social digital. Serà el dijous 21 de setembre, a Calàbria 66, Barcelona, en una nova edició de la Jornada de dinamització de la Internet Social. Ja podeu consultar el programa i fer la inscripció.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Logotip del projecte Empowering You!

L'Òmnia Àgora, a la Verneda, participa en el projecte europeu Empowering You!

L'Òmnia Àgora forma part d’Empowering You!, un projecte que es duu a terme a cinc països de la Unió Europea i que té l’objectiu de combatre el fenomen de la marginació dels i les joves a través de la seva participació en la societat.ALL DIGITAL Awards 2017

Últims dies per fer nominacions als Premis ALL DIGITAL!

Pensem que els Premis ALL DIGITAL poden ser una molt bona oportunitat per mostrar la feina que realitzeu els dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC. Per això, perquè us ho mereixeu, us animem a nominar a algun company o companya. La data límit és l'1 d'agost. 
 
NOTÍCIES
 

Google Maps comença a oferir informació sobre accessibilitat

Google Maps ofereix informació sobre accessibilitat, gràcies a la participació ciutadana

Google ha habilitat una opció per poder afegir detalls d'accessibilitat sobre els llocs a Google Maps i al seu cercador. Amb l'ajuda dels seus usuaris i usuàries ja compta amb informació de gairebé 7 milions de llocs i espera rebre'n moltes més aportacions.

 

Montserrat Boix, en un fotograma del vídeo

Dones en xarxa analitza com afecta Internet a la lluita per la igualtat de gènere

"Dones i Internet" és el títol del vídeo que han publicat Dones en Xarxa i Catalunya Plural, en el marc de la seva iniciativa comuna "Igualtat a fons". Consisteix en la creació i difusió de vídeos que tracten amb profunditat temàtiques relacionades amb la igualtat de gènere.

 
 
 
AGENDA
 
 
Saba-TiC 2017
2 de setembre, Jardinets de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell [+info]
womENcourage 2017
Del 6 al 8 de setembre, Universitat Politècnica de Catalunya, Barcelona [+info]
Jornada de la Internet Social 2017
21 de setembre, Calàbria 66, Barcelona [+info]
ALL DIGITAL Summit 2017
Del 4 al 5 d'octubre, CaixaForum Barcelona [+info]
Smart City Expo World Congress 2017
Del 14 al 16 de novembre, Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC