Setmanari Punt TIC - núm. 663

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
17 de juliol - núm. 663

 
 
JdIS 2016
 
Ja tenim el programa de la Jornada de la Internet Social 2017!
 

Les persones implicades en la Xarxa Punt TIC ens tornarem a trobar per compartir experiències i reflexionar plegades. Serà el dijous 21 de setembre, a Calàbria 66, Barcelona, en una nova edició de la Jornada de dinamització de la Internet Social. Ja hem fet públic el programa de la trobada i la inscripció és oberta. Recordeu que les places són limitades!

 
 
ALL DIGITAL Awards 2017
 
Participeu en els Premis ALL DIGITAL 2017!
 

ALL DIGITAL convoca els seus premis anuals i volem guanyadors/ores de la Xarxa Punt TIC! Les categories són: dinamitzador/a digital, "changemaker", projecte de cooperació i recurs digital. S'hi poden presentar candidatures fins a l'1 d'agost i el lliurament de premis tindrà lloc a Barcelona el 4 d'octubre, en el marc de l'ALL DIGITAL Summit.

 
 
Jesús Guillén
 
Jesús Guillén: "És necessari que a l'aula hi hagi un clima emocional positiu"
 

Jesús Guillén és professor al postgrau de Neurodidàctica de la UB i editor del blog Escuela con Cerebro. Ha estat un dels ponents de la Jornada Punt TIC i Presó. En una entrevista de vídeo explica com la motivació, l'educació emocional, l'exercici o el joc s'han d'integrar com a prioritats en processos d'aprenentatge.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Cartell del curs de robòtica amb Arduino i AppInventor

Curs de robòtica amb Arduino i AppInventor, al Punt TIC de la Ribera d'Ebre

Tens entre 14 i 18 anys i t'agrada la robòtica o t'agradaria aprendre? El Punt TIC de la Ribera d'Ebre t'ofereix l'oportunitat d'aprofundir en aquesta matèria, amb un curs que es realitzarà aquesta setmana, concretament, el 17, 18, 20 i 21 de juliol, de 9.00 a 14.00 hores.



Foto del projecte Pangeàpolis de l`Òmnia Casal dels Infants del Raval

L'Òmnia Casal dels Infants del Raval posa punt final a Pangeàpolis

Pangeàpolis ha conclòs amb un acte de final de curs on han estat presents els infants participants i els seus pares i mares. El taller, conduït pel dinamitzador del punt, quatre voluntaris i una educadora social, ha acostat els infants als monuments, les figures i els edificis més emblemàtics de la vora del mar Mediterrani.



 
 
NOTÍCIES
 

Baròmetre del Sector Tecnològic de Catalunya 2017

Quina és la situació del Sector Tecnològic a Catalunya?

El Cercle Tecnològic de Catalunya torna a analitzar l'estat de salut del sector de les TIC amb el "Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2017", arribant així a la seva novena edició. Una dada destacable: mai hi havia hagut tants treballador/ores TIC com ara, 103.300 en total.

 

Tabú. Tu tries què t`hi jugues!

Presenten una eina interactiva per prevenir les violències sexuals entre els joves

Ofereix als centres d'ensenyament secundari i als espais de joves una exposició interactiva a través del qual es poden moure els i les joves de la mà d'una aplicació mòbil. Tracta temes com ara el "sexpreading", la forma de lligar i la cosificació del cos de les noies.

 
 
 
AGENDA
 
 
Saba-TiC 2017
2 de setembre, Jardinets de l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell [+info]
womENcourage 2017
Del 6 al 8 de setembre, Universitat Politècnica de Catalunya, Barcelona [+info]
ALL DIGITAL Summit 2017
Del 4 al 5 d'octubre, CaixaForum Barcelona [+info]
Smart City Expo World Congress 2017
Del 14 al 16 de novembre, Fira Barcelona Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC