Setmanari Punt TIC - núm. 661

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
03 de juliol - núm. 661

 
 
ALL DIGITAL Awards 2017
 
Convocats els Premis ALL DIGITAL 2017. Participeu-hi!
 

ALL DIGITAL (abans Telecentre-Europe) vol reconèixer els èxits de persones i organitzacions d'arreu d'Europa que permeten a les persones aprofitar els beneficis i oportunitats creats per la transformació digital. El lliurament de premis tindrà lloc a Barcelona el 4 d'octubre, en el marc de l'ALL DIGITAL Summit 2017. S'hi poden presentar candidatures fins a l'1 d'agost. A què espereu? Volem guanyadors/ores de la Xarxa Punt TIC!

 
 
Foto de womENcourage 2014
 
La jornada womENcourage 2017 tindrà lloc a Barcelona, al setembre
 

WomENcourage és una jornada científica, així com un esdeveniment destinat a fer networking i explorar oportunitats professionals per a dones en informàtica i disciplines afins. L'edició 2017 tindrà lloc a Barcelona, del 6 al 8 de setembre i reunirà estudiants, investigadores i professionals per presentar i compartir els seus èxits i experiència en ciències de la computació. El període d'inscripció ja és obert.

 
 
Collaborative Design for Smart pupils: així ho veuen els pares i mares
 
Collaborative Design for Smart pupils: així ho veuen els pares i mares
 

Durant els últims mesos hem vist a mestres i alumnes reflexionar sobre el model pedagògic de l'escola convencional i el canvi de paradigma que implica el projecte Collaborative Design for Smart Pupils. Ara és el torn d'escoltar els pares i mares, part fonamental de la comunitat educativa, i que també han participat al projecte. Voleu saber què en pensen? Han detectat algun canvi en la motivació dels seus fills/es?

 
 
 
 
LA XARXA
 

Part del cartell dels tallers de CV creatius, a l`IMO Lleida

Tallers de currículums creatius, a l'IMO de Lleida

Durant la primera setmana de juliol el Punt TIC de l'Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí de Lleida centrarà la seva activitat a mostrar als seus participants eines per crear uns currículums diferents i creatius.VIII Premis a la Ciutadania Compromesa

La Fundación Esplai premiarà la ciutadania compromesa

Ha fet públiques les bases dels VIII Premis a la Ciutadania Compromesa, que "reconeixen persones que col·laboren, des del voluntariat, de manera significativa en causes socials". Compten amb la categoria d'inclusió digital. Termini: 15 de setembre.Santa Coloma de Cervelló promou el voluntariat digital

Santa Coloma de Cervelló promou el voluntariat digital

L'Òmnia de Santa Coloma de Cervelló ofereix un servei addicional que possibilita a les persones participants fer voluntariat en línia o voluntariat digital. Promourà les parelles digitals i donarà a conèixer la plataforma Online Volunteering.Un estiu robòTIC, a les Biblioteques de Barcelona

Un estiu robòTIC, a les Biblioteques de Barcelona

Programació amb Scratch i robòtica educativa amb Makey Makey i Arduino. Aquesta és la proposta de tallers que llancen les Biblioteques de Barcelona als infants d'entre 7 i 12 anys, per a aquest estiu. 
 
NOTÍCIES
 

Saba-TIC

Saba-TiC busca projectes tecnològics!

Saba-TIC és la mostra interactiva d’eines digitals i tecnològiques innovadores de Sabadell. El 2 de setembre celebrarà la segona edició i ara busca projectes que hi vulguin tenir un expositor o fer demostracions.

 

Foto de grup del lliurament dels Premis Educaweb 2016

Fins al 15 de juliol podeu participar en els Premis Educaweb 2017

La desena edició dels Premis Educaweb arriba amb novetats. Compta amb una nova categoria (empresa) i s'ha incrementat la dotació dels premis. Fins al 15 de juliol és obert el període per presentar-hi bones pràctiques en orientació acadèmica i professional.

 
 
 
AGENDA
 
 
Campus Jove: Innovació + Creativitat + Tecnologia
Del 3 al 14 de juliol, Facultat Pere Tarrés - URL, Barcelona [+info]
Ideató de dades obertes de contractació pública
Del 7 al 8 de juliol, Escola d'Administració Pública de Catalunya, Barcelona [+info]
Girls in Data Science: Introducció a la Ciència de les Dades
Del 10 al 14 de juliol, Campus del Poblenou de l'UPF, Barcelona [+info]
Setmana #OpenData d’estiu
Del 11 al 13 de juliol, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC