Setmanari Punt TIC - núm. 660

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
26 de juny - núm. 660

 
 
Setmana #OpenData d’estiu, al Citilab
 
Setmana #OpenData d’estiu, al Citilab
 

L'11, 12 i 13 de juliol, el Citilab acollirà la Setmana #OpenData d'estiu, una proposta de la Iniciativa Barcelona Open Data que inclou diferents activitats per apropar les dades obertes a la ciutadania i a les empreses: un workshop, una xerrada, una jornada divulgativa i una Deconferència.

 
 
Formacions ACTIC als Punt TIC
 
Feu difusió de la vostra oferta formativa al portal ACTIC!
 

Tot suma per fer difusió de les vostres activitats. Si organitzeu formacions relacionades amb la preparació de les proves ACTIC podeu fer-ne difusió directament al portal ACTIC, ja que compta amb un apartat dedicat a difondre els cursos relacionats amb el projecte.

 
 
Escola virtual d`estiu Espiral 2017
 
Escola virtual d'estiu Espiral 2017
 

Encara queden places per participar als cursos de l'Escola virtual d'estiu Espiral 2017. Les formacions s'adrecen a professors/ores i formadors/ores i es desenvoluparan online de l'1 al 15 de juliol. S'impartiran a través del campus virtual d'Espiral i seran en català, castellà o anglès.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Casal de robòtica i programació, a l`Òmnia Martí Codolar

Casal de robòtica i programació, a l'Òmnia Martí Codolar

L'Òmnia Martí Codolar, de Barcelona, anima els i les joves a aprofitar l'estiu per aprendre a construir i programar robots. Organitza un casal d'estiu gratuït, adreçat a joves d'entre 16 i 21 anys, que es realitzarà tots els dimarts, dimecres i dijous des del 27 de juny fins al 20 de juliol.Logotip ACTIC

El Punt TIC Vilafranca Virtual inicia cursos de preparació ACTIC el mes de juliol

Des del Servei d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Punt TIC Vilafranca Virtual inicia cursos per a la preparació de persones en situació d'atur laboral interessades en l'acreditació ACTIC. 
 
NOTÍCIES
 

Presentació del SOC

Presenten el Programa de Desenvolupament de les Polítiques Actives d'Ocupació

Els mesos de juny i juliol, les demarcacions territorials catalanes acolliran unes jornades per presentar el Programa de Desenvolupament de les Polítiques Actives d'Ocupació (PDPO) i la Programació del SOC 2017.

 

Ideathon de mobilitat de l`SmartCAT Challenge

Ideathon de mobilitat de l'SmartCAT Challenge

Des del 9 de juny està en marxa una nova edició de l'smartCAT Challenge. Una ideathon sobre els reptes d'inclusió social va donar el tret de sortida. L'1 de juliol n'hi haurà una altra, aquest cop sobre els reptes de mobilitat.

 
 
 
AGENDA
 
 
Coworking Day COWOCAT & Regional Workshop Coworkmed
29 de juny, Fàbrica de Creació Fabra i Coats, Barcelona [+info]
Drupal Summer Barcelona
Del 29 de juny al 2 de juliol, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
Campus Jove: Innovació + Creativitat + Tecnologia
Del 3 al 14 de juliol, Facultat Pere Tarrés - URL, Barcelona [+info]
Ideató de dades obertes de contractació pública
Del 7 al 8 de juliol, Escola d'Administració Pública de Catalunya, Barcelona [+info]
Girls in Data Science: Introducció a la Ciència de les Dades
Del 10 al 14 de juliol, Campus del Poblenou de l'UPF, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC