Setmanari Punt TIC - núm. 658

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
12 de juny - núm. 658

 
 
Jordi Rodríguez, dinamitzador de l`Òmnia Campclar, a la Jornada Punt TIC i Presó 2017
 
Així va anar la Jornada Punt TIC i Presó 2017!
 

El 7 de juny, professionals dels centres penitenciaris i de la Xarxa Punt TIC ens vam trobar a Barcelona per compartir, aprendre i... jugar una mica! Us oferim un recull de tuits i les fotografies de la VIII Jornada Punt TIC i Presó, que es va centrar en la innovació social digital i la ludificació.

 
 
Itinerari formatiu d`emprenedoria digital, al TecnoCampus
 
Itinerari formatiu d'emprenedoria digital, al TecnoCampus
 

Durant el mes de juny, el TecnoCampus de Mataró acollirà diferents càpsules adreçades a persones emprenedores que tinguin una idea de negoci digital. És possible inscriure's a una o unes sessions, o realitzar l'itinerari complet.

 
 
Logotip ACTIC
 
Feu difusió de la vostra oferta formativa al portal ACTIC!
 

Molts Punt TIC són centres col·laboradors ACTIC. A més, també imparteixen formacions per ajudar a la ciutadania a preparar les proves. Des del Portal ACTIC us volen donar un cop de mà amb la difusió d'aquests cursos! Només cal que els envieu la informació.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Jornades 2.0: Robots o persones, cap on ens porta la tecnologia?

Jornades 2.0: Robots o persones, cap on ens porta la tecnologia?

La cinquena temporada de les Jornades 2.0 de Valls arriben al final amb una xerrada sobre intel·ligència artificial a càrrec de l'expert David Riaño. Serà dijous 15 de juny a les 19.00 hores, a la sala d'actes Vallsgenera de l'edifici Casa Caritat.Biblioteca Montserrat Roig

Sant Feliu Innova compta amb una nova aula de formació multimèdia

S'ubica a la Biblioteca Montserrat Roig, que s'ha inaugurat el 10 de juny, i s'hi trasllada l'activitat de cursos que fins ara s'oferien des del programa Sant Feliu Innova al Punt TIC Palau Falguera. 
 
NOTÍCIES
 

Ideató

Ideató de dades obertes de contractació pública

El 7 i 8 de juliol, l'Escola d'Administració Pública de Catalunya acollirà una trobada per compartir idees d'eines digitals que donin resposta a reptes socials fent servir dades obertes.

 
 
 
AGENDA
 
 
Maker Faire Barcelona 2017
Del 17 al 18 de juny, CaixaForum Barcelona [+info]
3r Campus Tecnològic Tria
Del 26 de juny al 7 de juliol, Òmnia Tria, Barcelona [+info]
Curs "Crea el teu espai web amb un gestor de continguts"
Del 28 de juny al 28 de juliol, online [+info]
Campus Jove: Innovació + Creativitat + Tecnologia
Del 3 al 14 de juliol, Facultat Pere Tarrés - URL, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC