Setmanari Punt TIC - núm. 656

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
29 de maig - núm. 656

 
 
Testeig Campus Innovació
 
Camps d'innovació social i digital: testeig de metodologia
 

Els propers 6, 7 i 8 de juny tindrà lloc el camp d'innovació. Durant les darreres setmanes, el grup motor ha estat treballant per testejar la metodologia a seguir durant el camp i quin rols hi desenvoluparan els diferents agents implicats. En un vídeo us avancem com s'està definint.

 
 
Telecentre Europe esdevé ALL DIGITAL
 
Telecentre Europe esdevé ALL DIGITAL
 

Després de 10 anys de trajectòria, la xarxa de telecentres europea es renova i canvia de nom, però segueix treballant per a la inclusió digital de tots els europeus i europees. ALL DIGITAL posa el focus en els/les 170 milions d'europeus i europees que tenen un nivell insuficient de competències digitals.

 
 
Montse Sanchez i Sara Solias a la seva sabateria
 
Cal Joan, una sabateria nascuda al costat del Punt TIC del CTC Masquefa
 

La Montse Sanchez i la Sara Solias acaben d'obrir el seu propi negoci: Calçats Cal Joan. Són mare i filla i han donat forma al seu projecte emprenedor amb el suport de Masquef@ula, l'Òmnia del Centre Tecnològic i Comunitari de Masquefa.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Taller de programació amb Scratch

El Punt TIC e-centre Tremp promou la programació i l'ús del mòbil entre els i les joves

Durant els mesos de maig i juny el Punt TIC e-centre Tremp du a terme dos tallers relacionats amb la programació. Un sobre Scratch, en col·laboració amb centres educatius de primària, i un altre sobre programació d'aplicacions mòbils adreçada a joves.Ludificació i innovació social digital: VIII Jornada Punt TIC i presó

Últims dies per inscriure-us a la VIII Jornada Punt TIC i Presó

El 7 de juny torna la Jornada Punt TIC i Presó i els dinamitzadors i dinamitzadores de la xarxa esteu convidats/des a participar-hi! Tindrà lloc de 9.00 a 14.00 h, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Barcelona) i se centrarà en la innovació social digital i la ludificació. Encara sou a temps d'inscriure-us-hi! 
 
NOTÍCIES
 

Desafío STEM

Desafío STEM, un concurs tecnològic per a docents i alumnes

Telefónica Educación Digital té en marxa la competició  Desafío STEM, que busca impulsar la tecnologia entre els/les joves i fer que les aules esdevinguin un nou entorn tecnològic. Hi poden participar docents amb grups d'alumnes, fins al 30 de juny.

 

TINETjornada 2017: Internet, les coses i nosaltres

TINETjornada 2017: Internet, les coses i nosaltres

La TINETjornada 2017 tindrà lloc dissabte 3 de juny, a Tarragona. Se centrarà en la Internet de les Coses, la programació i la robòtica. La inscripció es pot realitzar emplenant aquest formulari.

 
 
 
AGENDA
 
 
Bizbarcelona 2017
Del 31 a l'1 de maig, Fira de Barcelona - Recinte Montjuïc [+info]
TINETjornada 2017: Internet, les coses i nosaltres
3 de juny, Sala Santiago Costa, Palau de la Diputació de Tarragona [+info]
VIII Jornada Punt TIC i presó: Ludificació i innovació social digital
7 de juny, Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Barcelona [+info]
3r Campus Tecnològic Tria
Del 26 de juny al 7 de juliol, Òmnia Tria, Barcelona [+info]
Campus Jove: Innovació + Creativitat + Tecnologia
Del 3 al 14 de juliol, Facultat Pere Tarrés - URL, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC