Setmanari Punt TIC - núm. 652

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
02 de maig - núm. 652

 
 
Lliurament dels premis mSchools 2016
 
Convocats els mSchools Student Awards
 

Reconeixen la tasca realitzada per alumnes i docents durant el curs escolar dins el programa mSchools i les seves diferents iniciatives. El concurs compta amb tres categories: App Education, Mobile History Map Challenge i Scratch Challenge. S'hi poden presentar projectes fins al 21 de maig.

 
 
Celebra el desè aniversari d`Scratch organitzant una activitat Scratch Day 2017!
 
Maig serà el mes d'Scratch. Com ho celebrareu?
 

La plataforma lliure de programació en línia per a infants i joves anima la seva comunitat a realitzar una activitat durant el mes de maig per celebrar l'Scratch Day (Dia de l'Scratch). Us animeu a organitzar un esdeveniment? A més, Scratch fa 10 anys i podeu participar en el vídeo que preparen.

 
 
Espai de coworking cowBonne
 
La Bonne posa en marxa l'espai de coworking per a dones cowBonne
 

El projecte de La Bonne és "la de generar un espai de plaer des d’on poder crear continguts i desenvolupar projectes relacionats amb el sector cultural i social". Així, aquest mes d'abril han apostat pel coworking i han transformat un dels seus espais en centre de coworking.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Campus Jove: Innovació + Creativitat + Tecnologia

Campus Jove: Innovació + Creativitat + Tecnologia

Els i les joves de Barcelona que vulguin gaudir d'un estiu ple d'innovació, creativitat i tecnologia ja es poden apuntar al Campus Jove de la Fundació Pere Tarrés. Hi podran experimentar amb la realitat virtual, la música electrònica, la robòtica i la programació. Es realitzarà a la Facultat Pere Tarrés - URL, de 9.00 a 14.00 hores, el mes de juliol.Utilitzant l`aula mòbil a una formació sobre Scratch a Presons

Necessiteu ordinadors? Demaneu l'aula mòbil!

La Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital ofereix a tots els Punt TIC la possibilitat de demanar en préstec ordinadors portàtils, per tal de poder desenvolupar una activitat, formació, etc. Si us interessa, poseu-vos en contacte amb aquestes dues adreces: smorillas[arrova]gencat.cat i macebo[arrova]gencat.cat. 
 
NOTÍCIES
 

Coworking Spain Conference 2017

S'apropa la Coworking Spain Conference 2017

Barcelona ha estat la seu d'aquesta trobada en dues ocasions, els anys 2012 i 2016. Enguany tindrà lloc a Sevilla, l'11 i 12 de maig. El lema de la sisena edició de la Coworking Spain Conference serà "La indústria del coworking" i comptarà amb 12 ponents estatals i internacionals. Encara hi ha temps per comprar-ne entrades.

 

STEAM Olot: 16a edició de Robolot

Arriba la 16a edició de Robolot

Olot acull un any més una nova edició de les jornades Robolot. Enguany tindran lloc el cap de setmana del 6 i 7 de maig, a diferents equipaments de la ciutat, amb la voluntat d'impulsar el llenguatge computacional a l'ensenyament.

 

Concurs de vídeos Digital Tomorrow

Com us imagineu l'Europa Digital del 2025?

Aquest any la Unió Europea celebra el seu 60 aniversari i ho fa mirant cap endavant. Concretament, al futur digital. I ho vol fer des del punt de vista dels i de les joves. Amb un concurs de vídeos els demana que comparteixin la seva visió del futur digital del continent.

 
 
 
AGENDA
 
 
Edcamp Vic
6 de maig, Carrer del Pare Coll, 17 Vic Barcelona [+info]
2a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona
6 de maig, Punt Multimèdia, Barcelona [+info]
STEAM Olot: 16a edició de Robolot
Del 6 al 7 de maig, Casal Marià, Olot [+info]
Coworking Spain Conference 2017
De l'11 al 12 de maig, Edificio Crea, Sevilla [+info]
Jornada Programa: IX Jornada de Programació i Robòtica Educatives
20 de maig, Citilab-Cornellà, Cornellà de Llobregat [+info]
Bizbarcelona 2017
Del 31 de maig a l'1 de juny, Fira de Barcelona - Recinte Montjuïc [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC