Setmanari Punt TIC - núm. 651

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
24 d'abril - núm. 651

 
 
Ado Medina i Marc Sances, fundadors d`Aula 2.0
 
Aula 2.0, un projecte emprenedor nascut al costat del Punt TIC de l’Alt Urgell
 

Inaugurem la secció Nascudes al costat de Punt TIC amb una entrevista a Ado Medina, que el 2014 va crear Aula 2.0 amb l’objectiu d’oferir formació científica. Va rebre el suport del Punt TIC de l’Alt Urgell i el viver d’empreses del CETAP, tant a l’hora de donar forma al projecte com en el primer any de trajectòria.

 
 
Cartell de la 2a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona
 
2a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona
 

Els ScratchEd Meetups són trobades informals on docents, educadors/ores i formadors/ores poden intercanviar idees i experiències, resoldre dubtes i, sobretot, fer xarxa amb altres persones interessades en les eines de pensament computacional per a infants i joves. El mes de març va tenir lloc la primera edició d'aquesta trobada a Barcelona i el 6 de maig se'n farà la segona.

 
 
Mujeres Tech Summit
 
MujeresTech Summit 2017: "Les empreses amb polítiques de gènere tenen millors resultats"
 

Mujeres Tech celebra el Girls in ICT Day amb el Summit 2017, una trobada a Barcelona adreçada a centres escolars i una taula rodona oberta a tot el públic. Serà aquest dijous 27 d'abril, al Campus de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra. Els organitzadors de l'esdeveniment ens ho expliquen en un vídeo.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Curs: Crea la plana web de la teva entitat amb WordPress

El Teb ofereix un curs en línia sobre WordPress, adreçat a entitats

La formació està especialment pensada per a les entitats sense afany de lucre que no tenen presència a la xarxa. Aprendran a crear-se una plana web i a fer els primers passos a les xarxes socials. El curs es realitzarà del 2 al 28 de maig i les inscripcions ja són obertes.Julio Zino a la trobada de Robòtica i Presó de 2015

Participeu per videoconferència al diàleg amb el Julio Zino sobre TIC i presó!

El 27 d'abril el Julio Zino oferirà la xerrada "Les TIC a la presó: eines per a la comunicació i participació" a l'Ateneu Barcelonès. Els Punt TIC que tinguin interès la podran seguir en directe a través de videoconferència amb l'opció de participar-hi activament. Us hi animeu?Formació Punt TIC

Sondeig sobre formació a Punt TIC!

Des de l'Oficina Tècnica demanem als dinamitzadors/ores de la xarxa que ens donin un cop de mà per pensar i programar futures formacions. Amb aquesta enquesta volem saber sobre quins temes t'interessaria formar-te i en quines experiències t'agradaria involucrar-te com a expert/a.Bib@prop, aplicació mòbil de les biblioteques de Catalunya

Les biblioteques catalanes, al teu mòbil amb Bib@prop

L'aplicació mòbil Bib@prop localitza les biblioteques públiques i universitàries més properes i ofereix informació sobre els horaris dels centres de lectura i les sales d'estudi. Està especialment pensada per als i a les estudiants, que necessitin trobar espais oberts on estudiar i treballar. 
 
NOTÍCIES
 

Foto de grup del lliurament dels Premis Educaweb 2016

Publicades les bases dels Premis Educaweb 2017

La desena edició dels Premis Educaweb arriba amb novetats. Compta amb una nova categoria (empresa) i s'ha incrementat la dotació dels premis. Fins al 15 de juliol és obert el període per presentar-hi bones pràctiques en orientació acadèmica i professional.

 

Voleu celebrar el Dia de les Nenes a les TIC?

Voleu celebrar el Dia de les Nenes a les TIC?

Podeu organitzar alguna activitat que inspiri les noies a descobrir les oportunitats que els ofereixen les tecnologies. Enguany se celebrarà el 27 d'abril i hi haurà accions arreu del món.

 
 
 
AGENDA
 
 
13a edició de l'e-week: Setmana Digital de Vic
Del 24 al 28 d'abril, UVic-UCC [+info]
II Jornada Itscool: Generacions de Futur per a les TIC, eines pels mestres
26 d'abril, Palau Macaya, Barcelona [+info]
MujeresTech Summit 2017
27 d'abril, Campus de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra, Barcelona [+info]
Women Techmakers 2017 a Reus
29 d'abril, Fira de Reus [+info]
STEAM Olot: 16a edició de Robolot
Del 6 al 7 de maig, Casal Marià, Olot [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC