Setmanari Punt TIC - núm. 648

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
03 d'abril - núm. 648

 
 
Entitats impulsores del programa Innova`t
 
Forma't i troba feina com a agent local d'innovació social digital
 

Si ets un/a jove menor de 30 anys, en situació d'atur i amb titulació universitària, orienta la teva carrera professional cap a un sector amb un gran futur: la innovació social digital. El projecte Innova't t'ofereix formació com a agent local d'innovació social digital. En acabar el curs, el 50% dels participants accediran a un contracte laboral.

 
 
IV Trobada de Robòtica Creativa
 
Vídeo de la IV Trobada de Robòtica Creativa #CodiRob!
 

La Fundació Ciutat de Viladecans ha coorganitzat i acollit la IV Trobada de Robòtica Creativa #CodiRob. Un cop més dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC s'han trobat a un espai basat en l'autoaprenentatge i la autoorganització, on compartir recursos, experiències i bones pràctiques. Us n'oferim un petit tast!

 
 
STEAMConf Barcelona 2017 - 3a Conferència Internacional d`Educació
 
STEAMConf Barcelona 2017 - 3a Conferència Internacional d'Educació
 

STEAMConf Barcelona arriba a la seva tercera edició del 20 al 22 d'abril, al CosmoCaixa Barcelona. Des de l'organització expliquen que la participació serà clau: "Presentacions, tallers, debats i noves iniciatives que inclouen un denominador comú: no voler deixar ningú passiu, inactiu o indiferent!".

 
 
 
 
LA XARXA
 

Les TIC a la presó: eines per a la comunicació i participació

Les TIC a la presó: eines per a la comunicació i participació

El 27 d'abril tornen els Diàlegs Ciència, Tecnologia i Coneixement de l'Ateneu Barcelonès. Anirà a càrrec de Julio Zino, un referent en l'ús de la tecnologia a les presons com una eina de millora i inclusió. Es retransmetrà per streaming i els Punt TIC interessats us podreu connectar a la sessió a través de videoconferència.
La mirada social dels joves, als carrers de La Balconada

L'Òmnia del barri de La Balconada, a Manresa, ha redecorat els seus carrers gràcies a la darrera activitat dirigida als joves. Amb l’objectiu d’implicar la gent jove en el barri, l'Òmnia ha ofert al llarg de cinc sessions de dues hores un taller de fotografia social per a joves, que ha permès apropar el seu punt de vista als veïns i veïnes del barri.Nascudes al costat de Punt TIC

Busquem empreses nascudes al costat de Punt TIC!

Alguns Punt TIC donen suport a l'emprenedoria i compten amb vivers d'empresa o espais de coworking. Des de l'Oficina Tècnica volem trobar empreses que hagin fet els primers passos amb el suport dels Punt TIC i donar-les a conèixer. Demanem la col·laboració dels dinamitzadors i dinamitzadores en la detecció. Ens proposeu alguna empresa que hagi nascut al costat de Punt TIC?Suma`t al Catàleg de persones expertes i referents de la Xarxa Punt TIC!

Volem conèixer el teu talent! Suma't al Catàleg de persones expertes!

L'objectiu del catàleg és identificar i mostrar el potencial de les persones que formen part de la Xarxa Punt TIC. Els dinamitzadors/ores hi poden crear la seva fitxa, tot donant a conèixer la seva experiència professional i els seus coneixements. Podeu crear el vostre perfil a través del compte d'usuari del portal Punt TIC. Si teniu dubtes contacteu-nos! 
 
NOTÍCIES
 

Forum TurisTIC: Tecnologia i turisme sostenible

Forum TurisTIC: Tecnologia i turisme sostenible

El 19 i 20 d'abril tindrà lloc a Barcelona la cinquena edició del Forum TurisTIC sobre tecnologia i turisme sostenible. El congrés comptarà amb experts nacionals i internacionals, casos d'èxit i taules de debat que mostraran com la tecnologia pot ajudar perquè el turisme sigui sostenible.

 
 
 
AGENDA
 
 
Campus CSI: Figueres
Del 10 al 13 d'abril, Edukbits, Figueres [+info]
Forum TurisTIC: Tecnologia i turisme sostenible
Del 19 al 20 d'abril, Edifici Imagina, Barcelona [+info]
STEAMConf Barcelona 2017 - 3a Conferència Internacional d'Educació
Del 20 al 22 d'abril, CosmoCaixa Barcelona [+info]
Jornada Figueres 2017: Programació, robòtica educativa i impressió 3D
Del 21 al 22 d'abril, Auditori del Convent dels Caputxins, Figueres [+info]
Les TIC a la presó: eines per a la comunicació i participació
27 d'abril, Ateneu Barcelonès, Barcelona [+info]
Women Techmakers 2017 a Reus
29 d'abril, Fira de Reus [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC