Setmanari Punt TIC - núm. 647

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
27 de març - núm. 647

 
 
Presentació CatLabs Barcelona
 
Catlabs analitza els resultats de les sessions realitzades arreu de Catalunya
 

El programa pretén articular un veritable sistema d’innovació participatiu i obert al conjunt de la ciutadania. L ’última d’una sèrie de presentacions al territori, va servir per fer repàs de les accions realitzades per Catlabs fins ara, fer-ne una anàlisi i compartir-ho públicament.

 
 
El Concurs europeu d`innovació social 2017 posa el focus en la inclusió digital
 
El Concurs europeu d'innovació social 2017 posa el focus en la inclusió digital
 

Us recordem que encara sou a temps de participar en aquest certamen europeu que aboga per un canvi tecnològic i una transformació digital més inclusius. Atorgarà tres premis de 50 mil euros a les millors idees per a la inclusió digital. El període per participar-hi acaba el 7 d'abril.

 
 
Logo GOW17
 
Ciberseguretat, serveis electrònics i emprenedoria, els eixos de la GOW 2017!
 

Tots els telecentres europeus estan cridats a participar a la Get Online Week 2017, que comença avui, 27 de març, i s'allarga fins al 2 d'abril. Anima la ciutadania a aprendre, participar, compartir i crear a través de milers d'activitats que aborden la transformació digital i els seus efectes.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Grup de dinamitzadors/ores a la JdIS 2015

Participeu a l'enquesta sobre la situació professional de la dinamització digital!

Un grup de dinamitzadors/ores TIC està treballant pel reconeixement i la visualització d'aquesta figura professional. El primer pas és analitzar la situació actual: han creat una enquesta i demanen la col·laboració de totes les persones dinamitzadores. Servirà per conèixer la tendència general i establir unes línies de treball.Vols saber com fer intel·ligents els objectes? Vine el 30 de març al Citilab!

Vols saber com fer intel·ligents els objectes? Vine el 30 de març al Citilab!

El proper 30 de març, a les 16.00 hores, Citilab celebrarà la jornada gratuïta "IoT: com fer intel·ligents els objectes". Estracta d'una sessió de quatre hores que vol donar a conèixer la Internet de les Coses, un concepte propi del nostre món cada cop més digital. La inscripció està oberta. 
 
NOTÍCIES
 

16a trobada de Redes de Telecentros

Les xarxes de telecentres estatals es troben a Múrcia

El 22 i 23 de març s'ha celebrat la 16a trobada de la Comunidad Redes de Telecentros, al parc tecnològic de Múrcia. Els anomenats "nadius digitals", la formació per a dinamitzadors/ores i la robòtica educativa n'han estat els protagonistes.

 

Arduino Day 2017

L'1 d'abril és l'Arduino Day!

Sabeu que Arduino també té el seu dia? És l'1 d'abril i se celebra arreu del món amb més de 400 activitats al voltant d'aquesta plataforma. A Catalunya tindran lloc dos esdeveniments, un a l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (EPSEM) i l'altre a l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est de l'UPC. Tots dos avancen la festa al divendres 31 de març.

 
 
 
AGENDA
 
 
Get Online Week 2017
Del 27 de març al 2 d'abril [+info]
Campus CSI: Figueres
Del 10 al 13 d'abril, Edukbits, Figueres [+info]
Jornada Figueres 2017: Programació, robòtica educativa i impressió 3D
Del 21 al 22 d'abril, Auditori del Convent dels Caputxins, Figueres [+info]
Women Techmakers 2017 a Reus
29 d'abril, Fira de Reus [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC