Setmanari Punt TIC - núm. 646

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
20 de març - núm. 646

 
 
Nascudes al costat de Punt TIC
 
Busquem empreses nascudes al costat de Punt TIC!
 

Alguns Punt TIC donen suport a l'emprenedoria i compten amb vivers d'empresa o espais de coworking. Des de l'Oficina Tècnica volem trobar empreses que hagin fet els primers passos amb el suport dels Punt TIC i donar-les a conèixer. Demanem la col·laboració dels dinamitzadors i dinamitzadores! Ens proposeu alguna empresa que hagi nascut al costat de Punt TIC?

 
 
Grup de dinamitzadors/ores a la JdIS 2015
 
Participeu a l'enquesta sobre la situació professional de la dinamització digital!
 

Un grup de dinamitzadors i dinamitzadores TIC està treballant pel reconeixement i la visualització d'aquesta figura professional. El primer pas és analitzar la situació actual. Per a això, han creat una enquesta en línia i demanen la col·laboració de totes les persones dinamitzadores.

 
 
BDN Lab
 
BDN Lab: fablab, maker i coworking a Badalona
 

BDN Lab és un centre d'edició i fabricació digital situat a Badalona que reuneix diferents tipus de tecnologia al servei de l'educació i l'àmbit maker. Es divideix en 3 espais: FabLab, Edulab i un espai de coworking. S'adreça a makers, empresaris, autònoms, estudiants i professors que vulguin iniciar-se en el món de la fabricació digital. Us mostrem tot en vídeo!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Taller de realitat virtual, a l`Òmnia de Banyoles. Font: Flickr de la Xarxa Òmnia

Taller de realitat virtual a Banyoles

Els nois i noies de l'Òmnia de Banyoles han viatjat a una altra realitat! El centre ha iniciat el curs amb força, amb una de les activitats més esperades i innovadores: el taller de realitat virtual. Els/les participants han muntat unes ulleres de cardboard (fetes de cartró) que permeten utilitzar el telèfon intel·ligent per gaudir d'una experiència de realitat virtual immersiva.El Teb ofereix un curs en línia de Moodle per a entitats

El Teb ofereix un curs en línia de Moodle per a entitats

Es realitzarà del 10 d’abril al 14 de maig i estarà reconegut pel Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya (PFAVC). S'adreça a persones voluntàries o equip tècnic que dissenyen i implementen formació a la seva entitat, i volen incorporar la formació a distància o models mixtes entre formació presencial i a distància. La inscripció ja és oberta. 
 
NOTÍCIES
 

Trobada intermedia de Technovation Challenge a Barcelona

21 equips que participen a Technovation Challenge es troben a Barcelona

El Technovation Challenge segueix a bon ritme. 21 equips de Barcelona s'han reunit per compartir els seus dubtes, així com les seves idees i propostes, en la sessió intermèdia del projecte, que ha tingut lloc al Mobile World Center.

 

Estudi Mozilla: Només el 10% de les persones sap com protegir-se en línia

El 90% dels usuaris d'Internet no saben com protegir-se a la xarxa

Aquesta és una de les moltes dades que ofereix una recerca realitzada per Mozilla entre 30 mil membres de la seva comunitat. Arriba a la conclusió de que en temes de privadesa i seguretat en línia no actuem amb la mateixa cura que al món físic.

 

CatLabs arriba al Camp de Tarragona

CatLabs arriba al Camp de Tarragona

"Fem aquestes reunions amb l'objectiu d'estar més a prop i d'apropar el sistema d'innovació social digital al territori" ha afirmat Ricard Faura, cap del Servei d’Inclusió i Capacitació Digital de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, durant la presentació del programa de Govern CatLabs.

 
 
 
AGENDA
 
 
ITworldEdu 9
Del 21 al 22 de març, Palau de Congressos de Barcelona - Recinte de Fira de Barcelona a Montjuïc [+info]
Programació amb Scratch a Vilablareix
Del 22 al 29 de març, Centre Cultural Can Gruart, Vilablareix [+info]
IV Trobada de Créixer amb Robots
24 de març, Centre de Recursos per a Joves de Can Xic, Viladecans [+info]
Scratch meetup Barcelona
25 de març, BDN Lab, Badalona [+info]
Get Online Week 2017
Del 27 de març al 2 d'abril [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC