Setmanari Punt TIC - núm. 643

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
27 de febrer - núm. 643

 
 
Logo GOW17
 
Ciberseguretat, serveis electrònics i emprenedoria, els eixos de la GOW 2017!
 

Els telecentres europeus estan cridats a participar a la nova edició de la Get Online Week, que tindrà lloc del 27 de març al 2 d'abril. Anima la ciutadania a aprendre, participar, compartir i crear a través de milers d'activitats que aborden la transformació digital i els seus efectes.

 
 
Guanyadors i guanyadores de l`edició 2016 del Concurs europeu d`innovació social
 
Llançament del Concurs europeu d'innovació social 2017
 

Dimarts 28 de febrer es donarà a conèixer a Atenes la temàtica de la cinquena edició del Concurs europeu d'innovació social. Ja han avançat que tindrà a veure amb les innovacions socials que permetin a tots per igual aprofitar les oportunitats que ofereix el canvi tecnològic.

 
 
Logo MWC 2017
 
Ja és aquí el MWC 2017!
 

Del 27 de febrer al 2 de març, les empreses més importants del sector de la telefonia mòbil es donen cita al recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona, a L'Hospitalet de Llobregat. El Mobile World Congress arriba així a la seva dotzena edició, que porta per títol "The Next Element". Inclou diverses jornades, com ara, 4YFN, YoMo o Women4Tech.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Periodisme digital amb joves

El projecte europeu YeP tanca amb una trobada a Brussel·les

Els i les joves participants del projecte es retrobaran per compartir els seus aprenentatge i experiències. Serà el 10 de març, a Brussel·les.IMO Lleida

Càpsules formatives als Punt TIC de l'IMO de Lleida

L'Institut Municipal d'Ocupació de la ciutat de Lleida es va afegir a la Xarxa Punt TIC l'any 2015. Ens expliquen les activitats realitzades el 2016 i els propers cursos que organitzen. 
 
NOTÍCIES
 

Logo #esTICenllaçat

Es posarà en marxa la segona edició del programa de voluntariat corporatiu #esTICenllaçat

Aquest programa busca ajudar a la capacitació tecnològica de les entitats del tercer sector a través del voluntariat corporatiu. En una jornada que tindrà lloc el 14 de març es donaran a conèixer els resultats de la primera edició i se n'engegarà la segona.

 

Presentació CatLabs Girona

Sessió del Programa Catlabs amb agents d'innovació de les comarques de Girona

Els assistents, molt actius, s'emplacen a una nova trobada per estudiar possibles línies de col·laboració i aprofitar les potencialitats del territori.

 
 
 
AGENDA
 
 
Mobile World Congress 2017
Del 27 de febrer al 2 de març, Recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
YoMo 2017
Del 27 de febrer al 2 de març, Recinte Montjuïc de Fira Barcelona, Hall 1 [+info]
Mobile Social Congress
Del 28 de febrer al 1 de març, Pati Manning, Barcelona [+info]
Jornades Internacionals #BCNvsOdi: Controla't a les xarxes!
Del 2 al 3 de març, CCCB, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC