Setmanari Punt TIC - núm. 642

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
20 de febrer - núm. 642

 
 
Il·lustració
 
Formació per a dinamitzadors/ores sobre Mobile Learning
 

Les persones dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC tenen l'oportunitat de participar al curs "Mobile Learning: Competències i metodologies digitals", que es realitzarà del 15 de març al 25 d'abril. Es tracta d'una formació forma online a través de webinars i pràctiques dels i de les participants per a la creació de continguts aplicables al dia a dia dels telecentres. La inscripció estarà oberta fins al 10 de març, però les places són limitades.

 
 
Suma`t al Catàleg de persones expertes i referents de la Xarxa Punt TIC!
 
El Catàleg de persones expertes de la Xarxa Punt TIC ja és disponible
 

L'objectiu del Catàleg de persones expertes i referents de la Xarxa Punt TIC és identificar i mostrar el talent de les persones que formen part de la Xarxa Punt TIC. Es tracta d'una eina virtual, on els dinamitzadors/ores i altres persones relacionades amb la nostra xarxa poden crear la seva fitxa, tot donant a conèixer la seva experiència professional i els seus coneixements. Ja és públic i podeu afegir-hi el vostre perfil!

 
 
ColorLab
 
Quin color té el teu comportament a les xarxes socials?
 

El departament de ColorLab de l'Escola Superior de Disseny, a Sabadell, és l'encarregat de proposar quins colors seran tendència al món de la moda tèxtil. Per a fer-ho realitzen prèviament un exhaustiu anàlisi d'algun conflicte o problemàtica social que l'equip transforma en una carta de colors a través d'una interpretació semiòtica. Per la temporada tardor/hivern 2018/2019 s'han fixat en el nostre comportament a les xarxes socials.

 
 
 
 
LA XARXA
 

La Gisela F. ensenyant els àlbums a usuàries i a la Dulce Sorolla (dreta), al Punt Òmnia de la Fundació ADSIS. Font: Xarxa Òmnia

Voluntaris i voluntàries als Òmnia: quan la solidaritat crea comunitat

A Catalunya hi ha 117 espais Òmnia. N'hi ha uns quants que tenen la particularitat de disposar de persones voluntàries. Cada cas és únic, perquè les motivacions i realitats socials al voltant de les seves experiències són molt diferents entre elles. Voleu conèixer alguns?Imatge que representa els 10 cursos del primer cicle formatiu 2017 de l`Academia de Telecentros

Avui és l'últim dia per inscriure's als cursos de l'Academia de Telecentros

Avui acaba el període per inscriure's al primer cicle formatiu de 2017 de l'Academia de Telecentros, Espacios TIC y Organizaciones Sociales. Al llarg de l'any tenen previst realitzar-ne tres cicles, amb un total de 20 cursos i 735 places. 
 
NOTÍCIES
 

Convocatòries UnLtd Spain

UnLtd busca persones emprenedores amb projectes d'impacte social

Concretament, busca projectes innovadors en fase de creixement que generen impacte social als àmbits de la salut, les ciutats sostenibles i l'agroalimentació. Els projectes seleccionats rebran tutoria, assessorament, formació i accés a finançament.

 

Logo BECON

Inauguració del capítol català de BECON

El 9 de març tindrà lloc a Barcelona la conferència inaugural del Global Blockchain Ecosystem Network, BECON, i la inauguració del seu capítol català. BECON és una plataforma global i intersectorial per a la col·laboració, treball en xarxa, l'explicació i la promoció de les metodologies i les solucions Blockchain i s’estén pels diversos països en format de capítols.

 

CatLabs a Tremp

Tremp acull la segona trobada territorial CatLabs

La seu de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) a Tremp ha acollit la segona sessió territorial del programa de Govern CatLabs, un programa que té, entre d’altres, els objectius d’impulsar un model d’innovació basat en la quàdruple hèlix.

 
 
 
AGENDA
 
 
Mobile Week Barcelona
Del 20 al 26 de febrer, Diferents espais de Barcelona [+info]
Jornada de presentació del programa "Fes créixer el teu negoci"
24 de febrer, Citilab-Cornellà, Carnellà de Llobregat [+info]
Introducció a les xarxes de telecomunicacions obertes - Guifi.net
25 de febrer, Òmnia PES La Mina, Sant Adrià de Besòs [+info]
Mobile World Congress 2017
Del 27 de febrer al 2 de març, Recinte de Gran Via de la Fira de Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat [+info]
YoMo 2017
Del 27 de febrer al 2 de març, Recinte Montjuïc de Fira Barcelona, Hall 1 [+info]
Mobile Social Congress
Del 28 de febrer al 1 de març, Pati Manning, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC