Setmanari Punt TIC - núm. 641

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
13 de febrer - núm. 641

 
 
Programa
 
Sessió informativa sobre la convocatòria de Red.es per a projectes d'ocupació jove
 

Dimarts 14 de febrer, la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital acollirà la sessió informativa sobre el programa "Profesionales Digitales Empleo Joven", que està dotat de 20 milions d'euros en ajuts a entitats que desenvolupin projectes integrals d’ocupació en l'àmbit de les TIC i de l'Economia Digital.

 
 
CatLabs es presenta a Lleida
 
CatLabs arrenca a Lleida les sessions territorials
 

El programa CatLabs obre a Lleida la ronda de sessions de treball en el territori. En aquesta primera fase busca recollir informació per fer el mapa de la innovació social digital a Catalunya. També detectar oportunitats, necessitats i sinergies de les entitats que fan innovació social digital, recollir propostes de línies de treball i promoure col·laboracions i l'articulació de la xarxa.

 
 
Campanya #ilovefs 2017
 
El 14 de febrer mostra el teu amor pel programari lliure!
 

Aquesta és la proposta que fa l'entitat sense afany de lucre Free Software Foundation Europe per al dia de Sant Valentí. Anima els usuaris i usuàries del programari lliure a aprofitar aquest dia per agrair a les persones que contribueixen a la creació i manteniment del programari lliure. Proposen fer servir l'etiqueta #ilovefs a les xarxes socials per compartir fotografies i vídeos d'agraïment.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Citilab ofereix un curs de creació d`aplicacions mòbils amb App Inventor

Citilab ofereix un curs de creació d'aplicacions mòbils amb App Inventor

La formació començarà aquest dijous, 16 de febrer, i constarà de 16 sessions. Es tracta d'un curs presencial on els/les alumnes aprendran a crear i programar aplicacions per a mòbils i tauletes amb App Inventor.Un equip de yuzzers fa un testeig del seu producte al Punt TIC Palau Falguera

Un equip de yuzzers fa un testeig del seu producte al Punt TIC Palau Falguera

Tapper, un dels projectes participants a Yuzz Sant Feliu 2017, va realitzar un testeig del seu producte al Punt TIC del Palau Falguera. Alumnes del curs de SAP van ser els encarregats/des de fer la prova i detectar punts de millora. 
 
NOTÍCIES
 

3a Hackató de Lloret de Mar

Crida als i a les joves per participar a la 3a Hackató de Lloret de Mar

El Punt d'Informació Juvenil El Puntet de Lloret de Mar organitza el 17 i 18 de febrer la 3a Hackató en creativitat i innovació. Anima els i les joves d'entre 18 i 30 anys a participar-hi!

 
 
 
AGENDA
 
 
Més enllà de l'aprenentatge mòbil: Dispositius, realitat virtual i augmentada, internet de les coses i molt més!
14 de febrer, Auditori Meier del MACBA, Barcelona [+info]
Edcamp Badalona
18 de febrer, Centre cívic La salut, Badalona [+info]
Introducció a les xarxes de telecomunicacions obertes - Guifi.net
25 de febrer, Òmnia PES La Mina, Sant Adrià de Besòs [+info]
Jornades Internacionals #BCNvsOdi: Controla't a les xarxes!
Del 2 al 3 de març, CCCB, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC