Setmanari Punt TIC - núm. 640

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
06 de febrer - núm. 640

 
 
Transformació digital
 
Participeu a través de videoconferència als debats de l'Ateneu Barcelonès!
 

Els debats "Diàlegs, Ciència, Tecnologia i Coneixement" de l'Ateneu Barcelonès es poden seguir per streaming i, a partir d'ara, també s'hi podrà participar via videoconferència. Per a això, busquen Punt TIC o altres entitats que apleguin a gent per seguir els debatas en directe i, a més a més, participar-hi activament. Us hi animeu?

 
 
Collaborative Design for Smart Pupils
 
Coneix la metodologia del projecte europeu Smart Pupils
 

En aquest vídeo us presentem la metodologia que s'està utilitzant el projecte Collaborative Design for Smart Pupils, que incorpora eines de treball cooperatiu com el design thinking i una mirada intergeneracional amb la participació de tota la comunitat educativa (alumnes, professorat i família).

 

 
 
Tríptic CatLabs
 
Ja són aquí les trobades CatLabs!
 

El programa CatLabs busca la complicitat dels Punt TIC per identificar agents que fan innovació al territori i que puguin estar interessats en formar part d'aquesta xarxa. Ara organitza trobades territorials per donar a conèixer el programa. El primer tindrà lloc aquest dimecres, 8 de febrer, a Lleida. Els següents seran el 15 de febrer a Tremp i el 22 a Girona.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Autoformació tutoritzada 2017, al Punt TIC de la Ribera d`Ebre

Autoformació tutoritzada 2017, al Punt TIC de la Ribera d'Ebre

Seguint amb la tipologia que portem al Telecentre de la Ribera d'Ebre des de ja fa més de 14 anys, aquest 2017 continuarem amb la nostra formació d'iniciació a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).Introducció a les xarxes de telecomunicacions obertes - Guifi.net

Introducció a les xarxes de telecomunicacions obertes - Guifi.net

LÒmnia PES La Mina acollirà dissabte 25 de febrer un taller sobre Guifi.net i les xarxes de telecomunicacions obertes. L'objectiu és donar a conèixer aquesta alternativa al barri. 
 
NOTÍCIES
 

Dia de la Nena i la Dona a la Ciència

Activitats pel Dia Internacional de la Nena i la Dona a la Ciència

El 2015 l'Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar l'11 de febrer com el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència. A Catalunya i arreu del món s'han programat diferents accions amb l'objectiu de promoure les vocacions científiques i tecnològiques de les noies.

 

Infografia amb algunes de les dades de l`Informe Global sobre Tecnologia en línia de les ONG 2017

Com gestionen la comunicació i la captació de fons les ONG d'arreu del món?

L'Informe Global sobre Tecnologia en línia de les ONG intenta cada any donar resposta a aquesta pregunta. Acaba de sortir l'edició 2017, basada en dades de gairebé 5.000 entitats d'arreu del món. Es tracta de l'únic projecte d'investigació anual que es dedica a estudiar l'ús de les noves tecnologies per part del tercer sector.

 

Jornades Internacionals #BCNvsOdi: Controla`t a les xarxes!

Jornades Internacionals #BCNvsOdi: Controla't a les xarxes!

Aquestes jornades, organitzades per l'Ajuntament de Barcelona, busquen definir estratègies per combatre la intolerància a les xarxes socials. Tindran lloc el 2 i 3 de març, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

 
 
 
AGENDA
 
 
Cursos virtuals i presencials al Punt TIC de l'Alta Ribagorça
7 de febrer, Telecentre Alta Ribagorça, Pont de Suert [+info]
Debat "Factors clau per a la transformació digital d'una institució"
9 de febrer, Ateneu Barcelonès, Barcelona [+info]
Dia Internacional de la Nena i la Dona a la Ciència: Lliurament de premis Wisibilízalas i tallers tech
11 de febrer, Campus de la Comunicació de Universitat Pompeu Fabra, Barcelona [+info]
Més enllà de l'aprenentatge mòbil: Dispositius, realitat virtual i augmentada, internet de les coses i molt més!
14 de febrer, Auditori Meier del MACBA, Barcelona [+info]
Edcamp Badalona
18 de febrer, Centre cívic La salut, Badalona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC