Setmanari Punt TIC - núm. 639

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
30 de gener - núm. 639

 
 
Coworking Spain Conference 2017
 
La Coworking Spain Conference 2017 tindrà lloc a Sevilla, l'11 i 12 de maig
 

CoworkingSpain ha donat a conèixer la ubicació i la data per a la nova edició de la Coworking Spain Conference, trobada de gestors i espais de coworking. Se celebrarà el dijous 11 de maig i divendres 12, a Sevilla. Fins al 21 de febrer es podran comprar entrades amb descompte. És el que anomenen tiquets "Early bird".

 
 
El 30 de gener s`obre el termini per participar a la convocatòria 2017 del Premi Espiral Edublogs
 
El Premi Espiral Edublogs 2017 va més enllà dels blogs
 

Avui s'obre el termini per participar a la convocatòria 2017 del Premi Espiral Edublogs, adreçat als professionals de l'àmbit de l'educació. Enguany no es limita als blogs i vol donar visibilitat a totes les bones pràctiques basades en eines digitals. Aquest canvi es reflecteix en les categories a concurs, que ara són vuit aglutinades en dues modalitats.

 
 
Recull de les aportacions rebudes a la campanya #GentExperta
 
Gràcies per les vostres aportacions a #GentExperta!
 

A la Xarxa Punt TIC som #gentexperta en diversos camps i volem recollir tot aquest talent en un catàleg d'experts, on les persones vinculades a la xarxa podran tenir el seu perfil. El primer pas ha estat recollir els àmbits d'expertesa de la xarxa amb la participació dels dinamitzadors i dinamitzadores. Les hem recollit en aquesta imatge!

 
 
 
 
LA XARXA
 

Infants treballant amb Little Bits a l`Òmnia Gornal

L'Òmnia Gornal comparteix bones pràctiques de programació i robòtica

Gaudir de la programació i la robòtica tant amb infants com amb adults a un Punt TIC és possible. Així ho fan a l'Òmnia Gornal, a L'Hospitalet de Llobregat, des d'on han volgut compartir la seva experiència amb la resta de la xarxa i oferir idees per treballar aquestes matèries de manera comunitària.Aplicacions mòbils

El Casal de Joves de Masquefa busca tallerista d'aplicacions mòbils

El Casal de Joves Rojo de Masquefa vol animar els i les joves participants a aprendre a dissenyar i desenvolupar aplicacions mòbils. Té programat un taller de creació d'apps, però darrera hora els ha fallat el formador. Així doncs, fan una crida per trobar un/a formador/a que es faci càrrec del taller.Taller Arduino i +, a l`Òmnia PES La Mina

Comença un taller sobre Arduino a l'Òmnia PES La Mina

L'Òmnia PES La Mina acollirà aquest mes de febrer un taller de robòtica creativa i cultura maker i un de recerca de feina. Per al març, té programats un sobre fotografia digital i un altre de comunicació per a entitats.Il·lustració d`un ordinador i un globus terraqüi

Formació en noves tecnologies per a l'hivern i la primavera, a l'Alta Ribagorça

El Punt TIC de l'Alta Ribagorça ens comparteix la seva proposta formativa per als propers mesos. El programa inclou cursos presencials d'alfabetització digital de diferents nivells, així com, una oferta diversa de cursos en línia. 
 
NOTÍCIES
 

Logotip de la crida Hack the School

Hack the School busca 30 escoles que vulguin millorar els espais i generar un canvi més profund

Repensar els espais educatius és l'inici d'un canvi més profund. Amb aquesta convicció, la Fundació Jaume Bofill anima els centres educatius de tot Catalunya a sumar-se a la iniciativa Hack the School. El període per presentar-hi propostes acabarà l'1 de febrer.

 
 
 
AGENDA
 
 
Webinar: La transformació de les TIC, del ciutadà espectador al ciutadà dissenyador
30 de gener [+info]
Debats d'educació: Com crear entorns d'aprenentatge motivadors?
31 de gener, MACBA, Barcelona [+info]
Edcamp Tarragona
1 de febrer, Campus Catalunya de la URV, Tarragona [+info]
Curs: Crea el teu espai web amb un gestor de continguts
Del 8 de febrer al 8 de març [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC