Setmanari Punt TIC - núm. 635

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
02 de gener - núm. 635

 
 
Digital Skills and Jobs Coalition
 
La Comissió Europea llança "Digital Skills and Jobs Coalition"
 

Aglutina múltiples actors, amb la voluntat de fer front a la manca d'habilitats digitals a Europa. Pretén implicar-los en el desenvolupament d'una gran reserva de talent digital i garantir que les persones i la mà d'obra a Europa estiguin equipats amb habilitats digitals adequades.

 
 
Tríptic CatLabs
 
Comenceu l'any amb la innovació social digital!
 

El programa CatLabs busca la complicitat dels Punt TIC per identificar agents que fan innovació al territori i que puguin estar interessats en formar part d'aquesta xarxa. Els mesos de febrer i març de 2017 s'organitzaran 7 trobades territorials per donar a conèixer el programa.

 
 
Barcelona & Catalonia Startup Hub
 
El directori de start-ups de Catalunya compta ja amb més de 1.000 empreses emergents
 

Buscar start-ups catalanes i conèixer les seves característiques és ara més fàcil amb Barcelona & Catalonia Startup Hub. Es tracta d'un portal en diferents idiomes on poder buscar empreses emergents (start-ups).

 
 
 
 
LA XARXA
 

Hour of Code

Heu celebrat L'Hora del Codi? Expliqueu l'experiència!

La iniciativa Hour of Code feia una crida a escoles, biblioteques, telecentres... per organitzar durant el mes de desembre una activitat relacionada amb la programació. Hi heu participat? Si és així, expliqueu-nos-ho i farem un recull amb totes les experiències!Nens i nenes de l`Òmnia del Casal dels Infants - Raval. Imatge CC BY-NC-ND 2.0 Font: Xarxa Òmnia (Flcikr)

Aprenent l’origen dels continents amb Pangeàpolis

Uns 14 nens, d’entre 7 i 9 anys, han començat a estudiar la geografia del Mar Mediterrani i els orígens del supercontinent amb el projecte Pangeàpolis de l'Òmnia Casal dels Infants del Raval. 
 
NOTÍCIES
 

Next Generation Internet

Fins al 9 de gener pots col·laborar en aquesta iniciativa de la Comissió Europea!

La Comissió Europea posa en marxa la iniciativa "Internet de la pròxima generació" (Next Generation Internet), que pretén donar una nova mirada al futur de la xarxa amb una perspectiva àmplia i inclusiva. El primer pas serà conèixer l'opinió dels europeus i europees.

 
 
 
AGENDA
 
 
Webinar: Eines de gestió per a entitats II. Civi CRM
12 de gener [+info]
Femtalent Fòrum 2017
20 de gener, Parc Tecnològic - Barcelona Activa [+info]
Col·laborar per ensenyar
21 de gener, Medialab-Prado, Madrid [+info]
II Congrés de Govern Digital
Del 25 al 26 de gener, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC