Setmanari Punt TIC - núm. 634

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
27 de desembre - núm. 634

 
 
felicitació nadal
 
La Xarxa Punt TIC us desitja bones festes i un engrescador 2017!
 

Des de l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC us desitgem unes bones festes i un 2017 ple d'innovació social, xarxa i noves propostes!

 
 
III Trobada Robòtica Creativa
 
La trobada de robòtica creativa en imatges!
 

Més d'una vintena de dinamitzadors i dinamitzadores han tancant aquest 2016 experimentant amb robots a la 3a trobada oberta de robòtica creativa. En aquesta ocasió, la formació no s'ha realitzat a cap espai de la Xarxa Punt TIC sinó a l'Ateneu La Fàbrica del Sol.

 
 
Concurs Selfie-entrepreneur d`I-LINK
 
Fes-te una selfie amb un/a emprenedor/a i participa al concurs del portal I-LINK
 

I-LINK, plataforma europea de les TIC per a l'ocupabilitat dels joves, llança el concurs Selfie-entrepreneur. S'adreça a joves d'entre 18 i 30 anys i els/les anima a entrevistar una persona emprenedora, per tal d'aprendre d'ella.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Punt TIC Palau Falguera

Carta d'una participant del Punt TIC Palau Falguera

Des del Punt TIC Palau Falguera, a Sant Feliu de Llobregat, han volgut compartir amb nosaltres una carta que els ha fet arribar una participant agraint el suport rebut per part dels dinamitzadors.Curtmetratges en stop-motion, a l`Òmnia Esplai Eixida de Sant Boi

Curtmetratges en stop-motion, a l'Òmnia Esplai Eixida de Sant Boi

Després d'aprendre sobre plànols cinematogràfics i fent proves amb una càmera, el Grup de Joves de l'Òmnia Centre d'Esplai Eixida ha encetat una activitat audiovisual basada en l'stop-motion, una tècnica d'animació que consisteix a capturar fotografies consecutives d'un objecte.Voluntaris internacionals visiten l`Òmnia Gaó Kaló

Voluntaris internacionals visiten l'Òmnia Gaó Kaló

L'Òmnia Gaó Kaló ha rebut la visita de tres joves de França, Itàlia i Romania, participants d’un programa de Servei Voluntari Europeu (EVS) que han estat acollits per l'entitat gestora FAGIC (Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya).Nens i nenes del Casal dels Infants del Raval ens feliciten el 2017

Nens i nenes del Casal dels Infants del Raval ens feliciten el 2017

Els/les participants de l'Espai Tecnològic, Òmnia del Casal dels Infants del Raval, feliciten el nadal i l'any nou amb un vídeo realitzat en stop-motion. El vídeo ja compta amb més de 200 visites i va sumant. 
 
NOTÍCIES
 

Informe TEAC2016

Telecentre Europe tanca l'any amb un informe del TEAC2016

La trobada anual de Telecentre Europe va tenir lloc a l'octubre. Encara que ja ha passat molt de temps, l'organització que aglutina telecentres d'arreu del continent ha compartit ara un informe amb tota la informació i diversos vídeos que resumeixen la conferència.

 

Col·laborar per ensenyar

Jornada sobre estratègies de col·laboració i participació a les escoles

La jornada Colaborar para enseñar tindrà lloc a Madrid el 21 de gener de 2017. Té per objectiu mostrar una selecció d'experiències, basada en la col·laboració, que se estan portant a terme a diferents centres educatius.

 
 
 
AGENDA
 
 
Campus Tecnològic de Nadal a Figueres
Del 27 al 30 de desembre, Seu d'Edukbits, Figueres [+info]
Webinar: Eines de gestió per a entitats II. Civi CRM
12 de gener [+info]
Femtalent Fòrum 2017
20 de gener, Parc Tecnològic - Barcelona Activa [+info]
Col·laborar per ensenyar
21 de gener, Medialab-Prado, Madrid [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC