Setmanari Punt TIC - núm. 631

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
05 de desembre - núm. 631

 
 
Hour of Code
 
Que cap alumne es quedi sense la seva hora de programació!
 

L'Hora del Codi (Hour of Code) pretén que els centres educatius, telecentres i altres organitzacions ofereixin una activitat de programació als infants. Considera que se'ls ha de donar l'oportunitat d'aprendre Ciències de la Computació perquè "ajuda a fomentar les habilitats de resolució de problemes, la lògica i la creativitat".

 
 
Red Conecta Migración
 
Oferta de feina de la Fundació Esplai: tècnic/a de projecte intercultural
 

Ofereix un contracte de 20 hores, en el programa d'alfabetització digital Red Conecta Migración. El candidat/a haurà de tenir una titulació universitària i experiència en la intervenció socioeducativa i en la gestió de projectes interculturals. Els currículums s'hauran de fer arribar abans del 12 de desembre.

 
 
Servei Solidari col·labora en l’estudi APPS4ME de la Universitat de Barcelona
 
Servei Solidari col·labora en l’estudi APPS4ME de la UB
 

Els/les participants de l'Òmnia Servei Solidari han començat els tallers sobre l’ús de la tecnologia mòbil en persones immigrants o en risc d'exclusió social, en el marc de l’estudi APPS4ME del grup de recerca Entorns i Materials per l’Aprenentatge de la Universitat de Barcelona. Han ajudat a identificar i analitzar quins són els usos habituals que fan dels dispositius.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Òmnia Àgora

L'Òmnia Àgora participa al projecte europeu de digitalització DigiUp

DigiUp porta a les aules de l'Òmnia Àgora, a la Verneda, la metodologia d'aprenentatge basada en els grups interactius per millorar la competència digital en la població en risc d'exclusió social. Hi participa juntament amb entitats de Bulgària, Alemanya i Suècia.Joves participants a l`Òmnia de Santa Coloma de Cervelló

L'Òmnia Santa Coloma de Cervelló acull els participants de "Joves per l'ocupació"

Joves en recerca de feina han accedit a l'Òmnia Santa Coloma de Cervelló al llarg del mes de novembre. El punt ha col·laborat en les accions d’assessorament i en l’aportació de recursos TIC per a la recerca de feina del projecte comarcal "Joves per l'ocupació". 
 
NOTÍCIES
 

Next Generation Internet

La UE vol saber la teva opinió sobre la Internet del futur!

La Comissió Europea posa en marxa la iniciativa "Internet de la pròxima generació" (Next Generation Internet), que pretén donar una nova mirada al futur de la xarxa amb una perspectiva àmplia i inclusiva. El primer pas serà conèixer l'opinió dels europeus i europees.

 
 
 
AGENDA
 
 
Cerimònia de lliurament de premis dels Premis Europeus Ada
8 de desembre, The Square Brussels - Panoramic Hall, Brussel·les [+info]
12x12 Congress
15 de desembre, Auditori Imagina, Barcelona [+info]
iFest
20 de desembre, Cúpula Las Arenas, Barcelona [+info]
La tecnologia a l'aula: Enemics o aliats?
22 de desembre, Ateneu Barcelonès, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC