Setmanari Punt TIC - núm. 624

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
17 d'octubre - núm. 624

 
 
Formació de formadors: Programem amb Scratch
 
Formació de formadors: Programem amb Scratch
 

La Xarxa Punt TIC ofereix als seus professionals una formació semipresencial intensiva sobre Scratch i les seves possibilitats en entorns educatius. Es realitzarà en línia del 21 d'octubre al 18 de novembre i comptarà amb una sessió presencial. Les inscripcions ja són obertes.

 
 
Participants de Telecentre-Europa
 
TEAC 2016, una gran conferència internacional de Telecentres
 

Més de 100 participants, provinents de diferents països europeus, han participat a la conferència anual de Telecentre Europe (TEAC 2016) a la ciutat de Gant, Bèlgica. En la cerimònia de clausura s'ha anunciat que al 2017 serà la ciutat de Barcelona la que acollirà la 10a conferència europea.

 
 
Robot
 
Neix Bitbot.cat, programa per fomentar les vocacions tecnològiques
 

La Generalitat de Catalunya va presentar el passat 14 d'octubre el programa Bitbot.cat. Té per objectiu impulsar la formació en programació i robòtica des dels primers anys de l'etapa educativa, per tal de crear oportunitats per als infants i el seu futur professional.

 
 
 
 
LA XARXA
 

2a Roda d`Homes Contra la Violència de Gènere, Santa Coloma de Cervelló

2a Roda d'Homes Contra la Violència de Gènere

L'Òmnia de Santa Coloma de Cervelló organitza la 2a Roda d'Homes Contra la Violència de Gènere, el 20 d'octubre a les 20.00 hores, a la plaça del Pi Tallat de Santa Coloma de Cervelló. Consistirà en la lectura d'un manifest i a guardar un minut de silenci per les víctimes de la violència masclista.Jornada Codifica`t, en el marc de l`Europe Code Week 2014

8 passos per participar a la Europe Code Week

La Setmana Europea del Codi se celebra del 15 al 23 d'octubre. Pretén acostar la codificació i l'alfabetització digital a tot el món d'una manera divertida i atractiva. Els Punt TIC podem tenir un paper important en aquesta tasca, oi? Us animeu a participar-hi? 
 
NOTÍCIES
 

Jornada #èTIC 2015

Segueix la Jornada #èTIC per streaming

Avui, dilluns 17 d'octubre, tindrà lloc a l'Antiga Fàbrica Damm de Barcelona la segona edició de la Jornada #èTIC. Se centrarà en "El factor ètic en l'evolució d'Internet". Si no hi pots assistir, la podràs seguir en directe en aquest enllaç.

 

TIC i joves

Decàleg sobre l'ús de les TIC per treballar amb joves

La Direcció General de la Joventut ha presentat un estudi sobre l'ús de les TIC entre les persones joves i els reptes del treball educatiu amb aquestes. La publicació inclou un decàleg de bones pràctiques adreçat a professionals que treballen amb joves.

 

Participa a FGCHackapp

Crida per crear una app que millori l'experiència de viatge dels FGC

Aquest és el repte que plantegen Ferrocarrils de la Generalitat i apps4citizens. Per poder crear l'aplicació mòbil ofereixen les dades obertes de FGC. La inscripció ja és oberta. Durant el mes de novembre els/les participants aniran treballant el seu projecte, que presentaran al desembre.

 

Treball autònom

Catalunya Emprèn ha impulsat més de 5.000 projectes emprenedors al 2015

El Departament d'Empresa i Coneixement ha confirmat la reedició del programa Catalunya Emprèn de cara al proper any, amb la voluntat de consolidar Catalunya com a referent de l'emprenedoria a Europa.

 
 
 
AGENDA
 
 
12X12 Tardor. La Computació Quàntica
19 d'octubre, Mobile World Centre, Barcelona [+info]
V Fira d'Economia Social i Solidària de Catalunya: TecnoFESC
Del 21 al 23 d'octubre, Fabra i Coats, Barcelona [+info]
Smart City Expo World Congress 2016
Del 15 al 17 de novembre, Fira de Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC