Setmanari Punt TIC - núm. 619

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
12 de setembre - núm. 619

 
 
Imatge de la plataforma
 
Fundació Pere Tarrés, candidata als Telecentre Europe Awards 2016
 

La Fundació Pere Tarrés, juntament amb la Fundació Vodafone i d'altres entitats col·laboradores, és candidata a l'edició 2016 dels Telecentre Europe Awards amb un projecte formatiu que apropa l'ús dels telèfons intel·ligents adreçat a persones majors de 55 anys d'edat.

 
 
JdIS 2015
 
Ja coneixes el programa de la Jornada de la Internet Social 2016?
 

El proper 28 de setembre us convoquem a la Jornada de la Internet Social 2016, la trobada anual de dinamitzadors/es i professionals TIC vinculats al projecte de la Xarxa Punt TIC. Aquest any centrem la JdIS en les noves eines, oportunitats i estratègies per a la innovació al món digital i al món del treball. Voleu conèixer el programa que us hem preparat?

 
 
Punt TIC Muntanyola
 
Així va anar la jornada: El meu negoci a Internet
 

Vols saber de primera ma com va anar la jornada del passat 17 de maig que van realitzar al Punt TIC Muntanyola amb el títol "El meu negoci a Internet"? Han publicat els diferents vídeos de les ponències que s'hi van dur a terme a càrrec d'emprenedors del sector digital que van presentar els seus projectes i experiències per vendre a Internet. No et perdis cap detall.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Inserció laboral a l`Òmnia de Mollet

Les TIC en la recerca de feina al Punt Òmnia de Mollet, tot un èxit!

L'atenció personalitzada, l'ús de les eines informàtiques i el contingut pràctic han estat els punts més ben valorats pels participants del taller d'inserció laboral que va acollir el Punt Òmnia de Mollet, situat a EMFO SL de Mollet del Vallès.Nou director general de Telecentre Europe

Laurentiu Bunesco és el nou director general de Telecentre Europe

Telecentre Europe ha anunciat a través de la seva pàgina web que ja té nou director general. La persona seleccionada per a desenvolupat el càrrec és Laurentiu Bunesco, una persona vinculada a la organització des de l'any 2005.PO La Seu d`Urgell

Nous tallers de competències digitals al punt Òmnia de La Seu

El punt TIC-Òmnia de La Seu d'Urgell ja ha publicat la seva programació per als mesos de tardor. Com cada curs, han preparat una àmplia i diversa programació per ampliar les competències digitals dels seus i les seves alumnes.GòTIC de Tàrrega

No et perdis la programació de tardor del GòTIC de Tàrrega!

El punt TIC-Òmnia GòTIC de Tàrrega acaba de presentar la seva programació de tardor, amb una àmplia proposta d'activitats i formacions totalment gratuïtes. El proper 22 de setembre, us podreu inscriure a les activitats de tarda; mentre que per les activitats de matí les inscripcions s'inicien el 23 de setembre.  
 
NOTÍCIES
 

Code Week 2016

Celebra la Europe Code Week al teu punt!

Del 15 al 23 d'octubre, torna la Europe Code Week: la setmana europea de la programació que es celebra amb el suport de la Comissió Europea. L'objectiu, com cada any, és aprendre a programar i animar als joves a formar-se en aquesta especialitat.

 

Programa Enfoca`t

T’agradaria treballar en una empresa tecnològica? Nova edició d'Enfoca't!

La Fundació Esplai ens ofereix una nova edició d'enfoca'T, un programa gratuït que vol acostar a joves i empreses del sector tecnològic que busquen perfils professionals específics. Aquesta edició s'inicia el 19 de setembre.

 
 
 
AGENDA
 
 
I Hackathon Ciutadana de Dades Obertes
Del 16 al 18 de setembre, Fabra i Coats, Barcelona [+info]
Conferència Labdoo Barcelona 2016
17 de setembre, Campus Diagonal Nord. Aula Master / Edificio A3 , Barcelona [+info]
Barcelona Startup Week
Del 26 al 30 de setembre, Cibernàrium, Edifici MediaTIC, Barcelona [+info]
Barcelona Games World
Del 6 al 9 d'octubre, Fira de Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC