Setmanari Punt TIC - núm. 614

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
11 de juliol - núm. 614

 
 
Agents Territorials d`Innovació Social Digital
 
Què és la innovació social digital? Els i les expertes responen
 

Una trentena de representants de l'administració pública, empresa privada, universitats, entitats socials o fablabs es van donar cita a la 1a Reunió d'Agents Territorials d'Innovació Social Digital. Però què és Innovació Social Digital? Els protagonistes ens aporten la seva visió.

 
 
Telecentre Europe Awards 2016
 
Convocatòria dels Telecentre Europe Awards 2016
 

Telecentre Europa ha obert la convocatòria dels Telecentre Europe Awards, uns premis que volen reconèixer la tasca de les persones i organitzacions de tot Europa que treballen per acostar la tecnologia a la ciutadania. La data límit per presentar candidatures finalitza el 15 d'agost.

 
 
II Trobada Robòtica Creativa
 
Vols venir a la II Trobada Oberta de Robòtica Creativa?
 

L’estiu és l’època de descansar, desconnectar, prendre’s les coses amb un altre ritme, i sobretot, de gaudir. Amb aquest esperit, ens retrobem amb una nova Trobada oberta sobre Robòtica Creativa el proper 22 de juliol. Les inscripcions ja estan obertes.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Guanyadors del yuzz 2016

Coneix els guanyadors del Yuzz Sant Feliu 2016

El projecte Celsius, format en la seva majoria per emprenedors santfeliuencs, ha resultat guanyador de l'edició 2016 de Yuzz Sant Feliu i a l'octubre viatjarà a Silicon Valley. Els segon i tercer classificats han estat Tangencial i 3 HappyTigers .Inserció laboral a l`Òmnia de Mollet

Nou taller d'inserció laboral al Punt Òmnia de Mollet!

El Punt Òmnia de Mollet ha començat el mes de juliol amb empenta. Des del 4 fins el proper dimecres 13 de juliol, aquest espai situat a EMFO SL, acull un curs d'inserció laboral que ofereix una mirada global sobre el procés de recerca de feina. 
 
NOTÍCIES
 

CREC Eixample

El CREC obre un segon espai de coworking

L'espai de coworking Centre de Recursos per a Emprenedors i Ciutadans (CREC) de Barcelona obrirà un nou centre a la Dreta de l'Eixample. El projecte considera demostrat que el coworking esdevé una alternativa real al lloguer d'oficines i aporta el valor afegit de generar xarxes i sinergies entre les iniciatives que acull.

 

Nova web Internet Segura

El Centre d'Internet Segura estrena nova web

La web internetsegura.cat estrena nou disseny amb l'arribada de l'estiu. El nou portal ofereix un munt de recursos, jocs i materials didàctics perquè entre tots i totes fem un ús més segur d’Internet i de les noves tecnologies.

 
 
 
AGENDA
 
 
Taller: Utilització simple i eficient del CERTIFICAT DIGITAL, signatura electrònica i FACTURACIÓ ELECTRÒNICA
12 de juliol [+info]
La robòtica al servei de la indústria 4.0
14 de juliol, Ajuntament de Riudellots de La Selva [+info]
Presentació del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2016
14 de juliol, Hotel Barcelona Center [+info]
European Young Innovators Unconvention
Del 10 al 11 d'octubre, Parlament Europeu, Brusel·les [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC