Setmanari Punt TIC - núm. 609

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
06 de juny - núm. 609

 
 
Innovar i crèixer amb les TIC
 
El 8 de juny ens veiem a la jornada "Innovar i crèixer amb les TIC"!!!
 

Comença el compte enrera! Aquest dimecres 8 de juny ens veiem a la jornada "Innovar i crèixer amb les TIC", organitzada de forma conjunta per la Xarxa Punt TIC i el programa Compartim del Departament de Justícia. Entrerarem junts a l'univers de la innovació educativa amb suport tecnològic.
 

 
 
Video Curs d`Scratch
 
Curs d'Scratch per a dinamitzadors/es i personal de centres penitenciaris (vídeo)
 

Vols veure com va anar el curs d'Scratch? A la formació, una desena de participants han pogut acostar-se a aquest llenguatge de programació des d'un enfocament pràctic i fent servir un llenguatge visual fàcil d’aprendre i atractiu per plantejar activitats als seus entorns. No et perdis el vídeo!

 
 
Captura pantalla Web de Garantia Juvenil
 
Què és la Garantia Juvenil? Sessió de treball - 17 de juny
 

Per saber com funciona, què es desenvolupa ala Garantia Juvenil, de quines maneres i com col·laborar-hi et proposem una sessió de treball i debat sobre les oportunitats que ofereix la Garantia Juvenil i la participació dels joves. La convocatòria està prevista pel proper 17 de juny. Pots assistir presencial o virtualment. Inscriu-te.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Code Your Future

Aprèn a crear el teus propis videojocs amb El Teb

El punt TIC El Teb ha obert el termini d'inscripcions per al curs de creació de videojocs Code Your Future. Es tracta d'un projecte europeu que vol apropar i fomentar la programació a joves, nens i nenes (especialment aquells que viuen en comunitats desfavorides) a través de la creació de videojocs.Engega Santa Coloma

Engega! la Inserció laboral de Santa Coloma de Cervelló

El Punt TIC Òmnia de Santa Coloma de Cervelló col·labora amb el projecte Engega! i ofereix als participants acompanyament individualitzat per definir el seu itinerari propi i tallers formatius grupals per fomentar l’adquisició d’habilitats socials i competències.Presentació dels Clubs digitals Sant Feliu

Èxit d'afluència a les portes obertes dels Media Club, Club de Makers i Code Club Sant Feliu

Sant Feliu Innova engega tres nous clubs digitals i el dimecres passat els van presentar a la ciutat. Es tracta de: El Club de Makers, el Code Club i el Media Club. Durant tota la tarda representants dels tres clubs van explicar a tothom què volen fer i per què es posen en marxa a Sant Feliu.Sprint Laboral

'Sprint Laboral' és una iniciativa compartida dels Punts Òmnia Raval i La Betsaida!

Sprint Laboral és un projecte que promou la inserció laboral de joves d'entre el 16 i 29 anys, dut a terme al Punt TIC Òmnia La Betsaida. Està obert a aquelles persones que vulguin rebre suport i assessorament, formar-se i participar en accions per a la recerca de feina. 
 
NOTÍCIES
 

Casal Tecnològic d`Estiu

Apunta't al Casal Tecnològic d'Estiu de Figueres!

Vols que els teus fills i filles aprenguin robòtica i alhora es diverteixin durant l'estiu? El Casal Tecnològic d'Estiu de Figueres pot ser la teva solució! EdukBits és una iniciativa pedagògica amb seu a Figueres que proposa activitats enfocades a un ús educatiu i creatiu de la tecnologia.

 

Premis Emprenedoria Caixa d`Enginyers

4a edició dels Premis d'Emprenedoria de la Caixa d'Enginyers

La Fundació Caixa d'Enginyers llança la 4ª edició dels Premis Emprenedoria per a la Ciència, la Tecnologia i la Innovació. L'objectiu és premiar el talent i l'excel·lència professional de les empreses que emergeixen actualment en la nostra societat amb la finalitat de potenciar el seu negoci i així beneficiar el seu desenvolupament.

 

Playlist ITWorldEdu

Tot el que et vas perdre de l'ITWorldEdu8 en vídeo!

L’ITworldEdu és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu. En aquesta llista de reproducció trobaràs les taules, conferències i experiències més importants que es van generar en la seva vuitena edició, que va tenir lloc el 7 i 8 de març de 2016.

 
 
 
AGENDA
 
 
II Jornada de networking Espai Làbora
6 de juny, Mercat del Born, Barcelona [+info]
Jornades CTecno 2020
7 de juny, Imagina Centre Audiovisual, Barcelona [+info]
Open Source Circular Economy Days 2016
Del 9 al 13 de juny, Fabra i Coats, Barcelona [+info]
Ideathon: apps per a tots
18 de juny, Institut Municipal de Persones Amb Discapacitat, Barcelona [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (carrer del Foc, 57, edifici A, 08038 Barcelona) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC