Setmanari Punt TIC - núm. 608

Si no veieu bé aquest butlletí entreu aquí

 
Punt TIC

Setmanari Punt TIC
30 de maig - núm. 608

 
 
Captura de pantalla de la plataforma Billage
 
Vols conèixer una plataforma de gestió integral de negoci?
 

Saps que hi ha serveis que integren sistemes de gestió dels contactes amb els clients, pressupostos, vendes, projectes, facturació i anàlisi de resultats? En Jordi Arnau, de l'empresa Billage, ens ho explica en webinar el proper 3 de juny, a les 10.00h.

 
 
Entrevista Manuel Zea
 
Entrevista a Manuel Zea, organitzador de la #CWSC16
 

En aquesta entrevista podeu sentir Manuel Zea, organitzador de la CWSC16 i fundador de Coworking Spain, on ens explica la cinquena edició de la Coworking Spain Conference, amb el títol "Els entorns col·laboratius" i que ha servit per reflexionar sobre les noves formes de treball.

 
 
Captura pantalla Web de Garantia Juvenil
 
Què és la Garantia Juvenil? Sessió de treball - 17 de juny
 

Què és la Garantia Juvenil? Com funciona? Per tal de respondre a aquestes preguntes, hem dissenyat una sessió de treball i debat sobre les oportunitats que ofereix la Garantia Juvenil i la participació dels joves. La convocatòria està prevista pel proper 17 de juny.

 
 
 
 
LA XARXA
 

Youth e-Perspectives

El Teb busca joves interessats en periodisme crític i digital

El punt TIC Òmnia de El Teb busca joves entre 16 i 29 anys que vulguin participar a un projecte europeu sobre periodisme crític entorn a la crisi dels refugiats, Youth e-perspectives on migration.El Punt Òmnia de Trinitat Nova trenca clixés amb un curtmetratge

El PuntTIC Òmnia de Trinitat Nova trenca clixés

El Punt TIC Òmnia de Trinitat Nova realitzarà un curtmetratge sobre el barri. Amb la intenció de mostrar el dia a dia des del punt de vista dels mateixos veïns. La intenció és gravar un curtmetratge que trenqui els principals clixés que estigmatitzen el barri.30 anys al Centre de Promoció Francesc Palau

Celebrant els 30 anys al Centre de Promoció Francesc Palau del Prat de Llobregat

Aquest curs, el Punt TIC Òmnia Centre de Promoció Francesc Palau del Prat de Llobergat està d'enhorabona. El centre fa 30 anys i ha volgut preguntar als usuaris, alumnes i amics del centre quins valors viuen al centre.TEAC16

Del 6 al 8 d'octubre ens trobem a la Conferència Anual de Telecentre Europe

La Conferència Anual de Telecentre Europe 2016 ja té lloc i data: serà a Gant (Bèlgica) entre els dies 6 i 8 d'octubre. La trobada estarà coorganitzada amb Digipolis Ghent, un dels socis de la organització. 
 
NOTÍCIES
 

Crea&Co

Neàpolis estrena el Viver d'Empreses Crea&Co

Neàpolis, el centre d'innovació de la tecnologia, el disseny i l'esperit empresarial de Vilanova i la Geltrú, ha obert un nou espai de creació i creixement d'empreses sota el nom de Crea&Co. L'objectiu és que el projecte contribueixi a millorar la ocupació i revertir el talent existent a la pròpia ciutat i comarca. 

 

Agència de Ciberseguretat de Catalunya

El Govern aprova la creació de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya

El Govern de la Generalitat ha acordat aquesta setmana la creació de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, adscrita al Departament de Presidència, i que substituirà a l'actual Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT).

 
 
 
AGENDA
 
 
Presentació Informe GEM Catalunya2015
1 de juny, Fira de Barcelona [+info]
Taller: Apropant l'emprenedoria social al jovent de la ciutat
2 de juny, Pavelló 1, Sala bizeconomia social, Barcelona [+info]
Jornada "Innovar i crèixer amb les TIC"
8 de juny, Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Barcelona [+info]
Drupal Summer Barcelona
Del 8 al 10 de juliol, Citilab, Cornellà de Llobregat [+info]
 
 
 
Setmanari de la Xarxa Punt TIC - Informació des de i per a la xarxa, produït pels i per a les persones usuàries de la xarxa i enviat per l'Oficina de dinamització de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.
Contacte: oficina.tecnica (arrova) punttic.cat
Twitter  
Facebook  
Telegram  
Instagram  
You tube  
Linkedin

Informació bàsica sobre protecció de dades

Identificació del tractament: Persones usuàries de la Xarxa Punt TIC
Responsable del tractament: Secretaria de Polítiques Digitals amb domicili a Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat. La tramitació de la sol·licitud la realitza Colectic, SCCL (abans Associació per a Joves TEB) com a encarregada del tractament.
Finalitat del tractament: Per tenir coneixement de les persones que accedeixen a la Xarxa Punt TIC, registrar i gestionar les persones que accedeixen a la xarxa i mantenir informades les persones que ho sol·licitin. Efectuar estudis i informes de gènere. Activitats formatives. Usos estadístics.
Legitimació: Consentiment de les persones interessades que no formin part de la Xarxa Punt TIC però sol·licitin rebre el butlletí informatiu i, per a les persones que formin part de la Xarxa, missió realitzada en interès públic.
Destinataris: Les dades es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament. Les dades no es comunicaran a altres categories de destinataris, excepte en els casos previstos per la llei.
Drets de les persones interessades: Sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Podeu exercir els vostres drets presentant un escrit adreçat a la Secretaria de Polítiques Digitals (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, 08908 L'Hospitalet de Llobregat) o mitjançant els formularis disponibles a aquest enllaç.
Informació addicional: Si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.

Punt TIC Generalitat de Catalunya Punt TIC